Dacă ești o persoană predispusă spre panică și anxietate este posibil să ai atacuri de panică. Când fumezi marijuana, mai ales prima dată, starea ta mentală contează foarte mult. Dacă ești relaxat, pozitiv și te gândești doar la lucruri bune atunci totul o să fie bine. Dacă crezi că ești predispus spre paranoia, de exemplu să te gândești că te prinde poliția, părinții, sau să te gândești că pățești cine știe ce atunci e posibil să ai un trip destul de nașpa. Poți să fumezi oricât că nu ai ce să pățești, am văzut un studiu acum ceva timp care spunea că trebuie să fumezi cam 900 de kilograme de marijuana ca să mori, deci imposibil. De la alcool mor sute de mii de oameni pe an însă de la marijuana nu a murit nimeni încă. Sfatul meu e să încerci că nu ai nimic de pierdut. Nu trebuie să te sperii însă ci să observi cu calm și să te bucuri de senzații. O să fie o experiență nouă, ceva ce nu ai mai simțit până acum, marijuana este unică în felul ei. Oricât aș încerca să-ți explic cum se simte nu voi reuși așa că e cel mai bine să încerci pe propria piele.
De frica ca ma prind parintii, politia, nu am deloc, adica si daca m-ar prinde mama, nu ar avea treaba cu asta, restul, ai dreptate, depinde de mine
Mersi!
Tzigaret întreabă: