Iti dai seama ca oricine raspunde la aceasta intrebare sta pe TPU acum, deci nu esti singurul care si-l petrece singur!
Macar de-as fi singura acasa. Dar asa, doar cu parintii e aiurea si plictisitor. Ce-as vrea sa fiu si eu printre fraierii aia...
Lasa ca daca vrei poti sa vi la mine de 2014 sa ne facem de cap cu ceilalti rockeri din Braila.
Esti din Braila?
Da.
Si eu.Ce mica-i lumea.
Poate că ne ştim deja.
Poate . Poate nu.Nu cunosc foarte multe fete.
Dacă eşti de la Bălcescu, Murgoci sau şcoala Mihai Eminescu, sigur te ştiu.
Nu sunt de la nici una din cele 3.
Sall
Stai linistit, si eu stau acasa in fiecare an. Anu' asta trebuia sa merg la munte da' n.a fost sa fie...Si o sa fie ca toti anii :
-pana la ora 00 imi fac baie, ma imbrac, ma aranjej bla bla bla...
-la ora 00 ies afara si ma uit la artificii (zici ca o fi ceva interesant, adica cu fiecare a care trece sunt si mai putine)
- dupa ora 00 dau pe gat 10 pahare de sampanie de copii si inca 5 de adultzi
- apoi ma duc la mamaie in camera cu paharul in mana si ma prefac ca sunt beata(si mamaie ma crede )
- incerc sa ma tin treaza cu 1 pachet de ciocolata
- apoi sfarsesc pe la 3 dimineata rupta de somn si de plictiseala gandindu.ma cum ar fi fost DACA AM FI FACUT SI NOI PETRECERE CA TOTZI OAMENII!
Asa ca, daca te consoleaza cu ceva, eu nu numai ca stau acasa, dar ma si plictisesc de moarte
La multi ani!
Da, mai sunt. Eu petrec revelionul cu rudele in fiecare an. Daca esti singur (fara parinti ) acasa, ai putea sa iti chemi un prieten / a sau sa te duci tu pe la ei
PaulB întreabă:
Sოﺁℓε întreabă:
necunoscuta_1142 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: