Vreau sa stiu cum sunt fetele din judetul tau, ca, cu astea din Constanța m-am convins
Ele se uita dupa genul acesta de baieti din doua motive:
1. sunt obisnuite cu astfel de specimene
2. le place violenta ca sti vorba aia de la tara "femeia nu se simte bine daca nu ii dai o palma"
3. ele gandesc asa pentru ca sunt reduse in gandire sunt prostanace ele cred ca daca baiatul e violent isi arata de fapt sentimentele ba cu o palma ba cu un picior etc. iar chestia cu "populari" e ca dau bine in imagine sti ca sa arate ca au valoare, nu uita ele gandesc diferit fata de noi.
Referitor la intrebarea ta "Mai exista fete cu capul pe umeri?" sa sit ca mai sunt dar ca sa gasesti o fata cu capul pe umeri in care sa ai si o anumita baza e cam greu dar gasesti si daca o gasesti sa nu o bati ca altfel ramai singur.
Este doar o parere eronata si distorsionata.
Doar pitipoancele fara creier ar putea alege asa baieti.
Dar slava domnului, ca nu sunt foarte mulet, ca altfel am avea o lume plina de proaste si cocalari.
Dintotdeauna a fost asa. Si e de bine pentru ca si tu poti fi un om plin de el, popular, poate nu violent.
Si de ce ma rog stai sa le asculti cand se plang. Uite de asta o dai in bara cu femeile, pentru ca stai sa le asculti cand se plang. Trebuie sa intelegi niste chestii. 1- Ele nu vor o solutie, ele vor doar sa se planga si atat, si apoi se intorc la ce faceau inainte, 2-Nu pune botul la ce le iese pe gura, fi atent la ce fac. Cand o femeie iti spune ca vrea un barbat bun iubitor. ascultator, aia e vrajeala. Repet, nu da atentie la ce zic, fi atent la ce fac. 3-Se plang ca sunt tratate ca ultimele gunoaie? Ele i-au ales, inseamna ca ii place sa fie tratata ca un gunoi pentru ca si ea stie ca nu prea are nimic de oferit in schimb ii place sa se planga. Fraier e ala care le asculta. Repet, fraier e ala, care le asculta!
Eu sunt fata si in cazul meu nu e adevarat ce ai spus tu. Mie pesonal nu imi plac baietii plini de ei, violenti si populari, ci cei care stiu sa se comporte in societate, care stiu ce vor in viata si care au simtul umorului. Nu pune toate fetele intr-o singura categorie, cum nici eu nu pun toti baietii intr-o singura categorie.
Nu ma consider regele frumusetii, fac sport destul de regulat, si nu am iubita.