Îti recomand sa mergi la un psiholog.
Cum sa-ti se pare viata grea? Viata e frumoasa pana esti adolescent. Dupa vor urma greutatile: Familia, munca.
Bucura-te de viata
Ce psiholog frate, ii dai bani ca sa te asculte vorbind si apoi sa iti deie niste pastile?
Nu, nu trebuie sa mori, viata e grea, dar de ce sa mori?
Iti sugerez sa incerci a faci fapte bune, sa vezi cum te simti?
Mergi la cei care traiesc in cele mai grele conditii, cei aflati pe patul de moarte, mergi la un azil sa vezi cum se bucura un batran cand te vede si apoi ai sa dai un sens vietii.
Aminteste-ti ca multa lume trece prin asta, mai ales in perioada asta, singur nu esti niciodata!
Curaj, sus inima!
Acum am starea asta, sunt suparat dar nu stiu de ce si ma simt sufocat, stau numai in casa
Da, inteleg. Si e firesc frate, si eu am avut multe din astea si probabil voi mai avea... stau 2-3 zile, apoi ma motivez sa o iau de la capat.
Eu merg asa pe ideea de a "pune inceput bun".
Adica zic, gata, pun inceput bun, de acum voi gandi pozitiv, optimist, voi face cutare sau cutare, imi propun un program asa, o disciplina, iar indeplinirea ei imi da bucurie.
Mergi la karate, la lupte daca ai acolo unde esti. Fa diseara o rugaciune in inima ta, linisteste-te, respira profund timp de un minut.
Hai ca o sa fie bine, bucuria mea care esti!
Sus inima, sus sus!
Muzica e pastila pentru mine.
Gandeste-te la cineva anume și imagineazati ca e tot ceai dorit vreodată si vorbeste cu tine însăți despre ce se întâmplă acum si vei gasi un raspuns (iar daca nu tot te vei simti mai bine).
Be strong, bro!
Daca de acum iti este greu ce te faci cand o sa ajungi la 18 19 sau chiar 20 de ani incolo
Sa ai colo familie copii si sa numai ai timp si de tine sa faci ce vrei tu cu serviciul e nasol dar asta este
anonim_4396 întreabă:
Crystal2004 întreabă: