| Daniellllll1 a întrebat:

Doar mie nu-mi place viata mea? Eu am o logica mai ciudata...din moment ce voi suferi aiurea o viata (motivul/ele e/sunt irevant(e) ),si stiu ca niciodata n-o sa pot sa spun vreodata "ma bucur ca traiesc", pentru ca nu va niciodata n-o sa ma simt asa....Asa,care ar fi motivul ca eu sa mai traiesc,din moment ce am o viata de rahat?
SI nu as vrea un raspuns gen "le pasa parintilor,bla,bla ",raspunsul asta ar fi cam irelevant,nimanui nu-i pasa de bine, so.

35 răspunsuri:
| IonuţR1995 a răspuns:

Asa, ai o viata de rahat, si ce? Asa o ai acum, dar in 2-3 ani (de exemplu) poate povestea se schimba. Traieste-ti omule viata ca n-ai nimic de pierdut. Trebuie sa-ti pese tie, fii sigur ca parintilor le pasa dar poate n-o arata. Traieste-ti viata tu, ca e a ta, nu a lui X sau Y. Seara faina precine.

| RAY a răspuns:

Esti prea tanar sa gandesti asa. mai asteapta sa vezi de ce trebuie sa traiesti

| Daniellllll1 explică (pentru RAY):

Sunt prea tanar sa ma gandesc la asta, dar stii ce-i ciudat? Ca esti cu maxim 2 ani mai mare, poate nici atat rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru Daniellllll1):

Eu am 25 si in december fac 26, cat ai? viata nu-i frumoasa man e suferinta mare da asta e

| Daniellllll1 explică (pentru RAY):

Credeam ca esti cam cu 8 mai tanar, esti cu 10 ani mai mare rolling on the floor Am gresit eu. Sorry! rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru Daniellllll1):

E nu esti primul, nimeni numi imi da varsta asta, daca as fi fata ce fain era eram mereu tanara si frumoasa, blonda cu ochii albastri, slabuta, uitate la documentarele astea spercial pentru voi le-am pus plus cartii http://ray25tm.blogspot.ro/search/label/FILME%20MOTIVATIONALE

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

De ce sa nu poti spune ca "te bucuri ca traiesti?" Motivele nu sunt chiar irelevante... daca ai o boala incurabila atunci este oarecum normal sa gandesti asa. Totusi daca esti sanatos dar daca nu ai prieteni, daca nu stii ce sa faci, daca nu te sustine nimeni atunci inca te poti schimba.

Nu stiu ce motiv ai avea sa mai traiesti dar sunt mai multe motive pentru care nu ar fi okay sa mori. Toti murim la un moment dat. Nu putem schimba asta.
Viata poate sa fie de ***** dar trebuie traita cu bune si cu rele. Nu lua o decizie pe care poate ca ai regreta-o!
Zi de zi mor oameni peste tot... oameni cu vise... care spera sa mai traiasca macar 1 zi, care regreta faptul ca si-au batut joc de timpul pe care l-au avut in viata. Crezi ca-i pasa cuiva? Doar prietenilor si familiei. Faza e ca fiecare face ce vrea dar mai intai trebuie sa te gandesti la ce pierzi si la ce castigi.

Okay, nimanui nu-i pasa de tine... dar oare nici tie nu-ti pasa de tine?

Incearca sa-ti gasesti mai multe hobby-uri. *din cate stiu esti pasionat de filme, nu?*
Ocupa-ti timpul sau incearca sa-ti schimbi comportamentul. Poate ca iti gasesti o prietena si apoi o sa-i pese cuiva de tine. Daca esti genul "forever alone" atunci poti sa adopti un copil cand mai cresti. Atunci tot o sa tina cineva la tine.

Daca nu mai ai parinti sau daca acestora nu le pasa de tine atunci nu prea ai ce face. Creste cu sau fara ei *chiar daca este greu* Care a fost motivul pentru care ai continuat pana acum "lupta"? De ce te-ai mai nascut daca tot ai de gand sa faci asta? Incearca sa-ti pui aceasta intrebare.

Doar vreun hobby sau eventual o prietena /un prieten te-ar putea scoate din starea asta.

Ai nevoie de mai multa incredere in tine. Nu este nevoie sa fii perfect! Trebuie sa fii doar mai bun decat cei de langa tine. Crezi ca toata lumea este multumita cu absolut tot ce are?

Stiu...este frustrant sa traiesti dar stii ce este si mai frustrant? Faptul ca "omoram" timpul si dupa ce facem asta nici nu suntem in stare sa spunem cat timp ne-a ramas. Poti sa mori maine, peste 10 ani... faza e ca trebuie sa incerci sa te bucuri de ceea ce ai *chiar daca nu ai mai nimic*

Nu te mai compara cu altii! Incearca sa te compari cu tine. *adica astazi a fost mai bine/rau ca ieri * *saptamana aceasta am fost mai bun* Daca te compari cu altii *care sunt cu mult peste nivelul tau *atunci este normal sa incepi sa gandesti asa.

Repet. Parintilor, buncilor, prietenilor, catelului poate ca nu le pasa de aceasta decizia a ta. Dar oare tie nu iti pasa?

Oare a disparut orice sansa de indreptare *fie ea cat de mica*?

Fiecare are o criza existentiala la un moment dat. Trebuie doar sa incerci sa treci peste. Incearca sa te aduni, incearca sa tintesti foarte sus *poate ca asa o sa ajungi un pic mai sus decat esti deja*

Bafta! Imi pare rau daca am lasat un raspuns irelevant...am scris in graba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

So. Scoate-ti din minte prostiile astea!

| Daniellllll1 explică (pentru anonim_4396):

Asa e, si tu stii asta!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Daniellllll1):

Stiu doar ca totul e in mintea ta, te minti singur si ca ai o multime de motive sa nu mai gandesti astfel dar esti incapatanat.Sa stii ca nimeni nu e pe deplin multumit de viata sa.

Stiu chestia asta, si e complet logic, dar a mea e prea ..de rahat
Si legat de chestia aia, toata lumea ma minte sa nu ma simt eu prost, si inteleg chestia asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

crez că te las să mori? măi, stai cuminte kiss

Nu cred ca tu trebuie sa ma lasi, trebuie cred sa am curaj in primul rand..si trebuie mi-l adun pentru asta

nu trebuie să fii curajos, ci laș să faci asta.

| Gunoi a răspuns (pentru anonim_4396):

Say wut?
No it's mine, you can't take it from me, only over my dead body but you still have to take it from my cold arms
Don't you mess with me happy

| Scarbo a răspuns (pentru anonim_4396):

Moartea nu poate fi oprita, cand va veni momentul ce vei face? Vei fugi de ea, sau te vei arunca cu cea mai mare placere in bratele ei?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Scarbo):

poate să vină și în momentul ăsta, eu mă arunc.

No ce ați pățit copii?
Nu mă lasați singur e frig și întuneric cum a fost mereu crying
Nuuu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gunoi):

îți aduc o pătură și un bec?

Dacă aduc, i rămâi nu pleca
Am nevoie de cineva;">

bine, rămân că și mie îmi e frig.

Uu ne încălzim blushing am emoții love struck mari happy
Mulțumesc

| Scarbo a răspuns:

Asa gandesc si eu, pana la urma tot mori, mii de oameni mor zi de zi, milioane de oameni sufera in acest moment, daca stai sa te gandesti un pic la asta viata nu ti se va mai parea cel mai frumos lucru din acest Univers, dar nici cel mai urat, nu ti se va parea nici frumos dar nici urat, pentru ca viata pentru mine e ca si o melodie, incepe (te nasti), continua (traiesti), se termina (mori), nu vad nimic senzational in viata, moarte, placerile pe care ti le ofera acestea, durerile si suferintele intalnite in viata, toate sunt una si acelasi lucru pentru mine. Cam asta este felul in care functioneaza acest Univers. De fapt nu as spune ca gandim exact la fel din moment ce tu nu vezi rostul existentei din cauza lucrurilor neplacute pe care ti le ofera acestea. Mie mi se pare aiurea si fara logica sa astepti zeci de ani pana cand vei muri, cand ai putea sa o faci oricand ai tu chef...pffff...urasc sa astept si sa tot astept neintamplandu-se nimic, chiar daca am doar 18 ani, mi se pare ca a trecut o eternitate sad.

| Gunoi a răspuns:

Like a wise man said "You are you own and only enemy"
Who cares? Nobody
Even the younger you would teach you a lesson, the older you would pass by without hesitation because you are the ONLY ONE you should CARE ABOUT YOURSELF no others.
Your mind sucks, the *** is wrong with it?
Do something and whomp your ass and fix the damn mood stay safe laughing

laughing

| Daniellllll1 explică (pentru Gunoi):

rolling on the floor
"Your mind sucks, the *** is wrong with it?
Do something and whomp your ass and fix the damn mood stay safe"

| Gunoi a răspuns:

Noo please nooo don't go we didn't even know each other
No you cant how am I supose to find you?
If you get in the hospital I' ll promise I'll pass by to give you a painkiller and a injection in your ass but you have to let it fluffy or it will get stuck in there

| immaBeast a răspuns:

Ai vazut ca nu este greu sa gandesti logic?!
Nu ai logica ciudata, asta este adevarul.
Cei de la putere ne baga pe gat reguli, obligatii si cuvinte frumoase, in realitate nu este deloc asa, dupa cum ai zis si tu, nu o sa poti sa zici niciodata ca te bucuri ca traiesti pentru ca traiesti intr-un iad, si toti il accepta pentru ca au fost obligati sa-l accepte, multi oameni din trecut au acceptat de frica, multi il accepta si in prezent de frica si multi vor accepta de frica acest iad in care ne taram de pe o zi pe alta.
Sunt sigur ca in trecutul indepartat au fost oameni care stiau adevarul, stiau multe raspunsuri la multe intrebari pe care ni le punem in ziua de astazi si nimeni nu stie sa raspunda, dar acei oameni au fost omorati, acei oameni erau o problema majora pentru conducatorii care manipulai mase de oameni, si usor, usor oamenii nu au mai stiut adevarul, s-au lasat condusi de alti oameni corupti, in momentul in care omul a acceptat sa aiba un lider, sa respecte reguli de voie, de nevoie, de frica s.a.m.d, a devenit un animal.
Asta suntem in prezent, niste animale care muncim pentru a intretine niste monstrii de conducatori, noi suntem motivul pentru care exista milionarii, miliardarii si asa mai departe, cu ajutorul nostru, al oamenilor de rand fac ei miliarde pe zi.
As avea de scris aici sute de randuri, dar nu vreau sa te plictisesc prea tare, sper sa citesti ce am scris pana acum. laughing
PS : Nu fumez nimic, probabil ai sa zici ca exagerez cu tot ce am scris aici, nu exagerez deloc, asta este parerea mea despre planeta asta in acest moment.

| anonim_4396 a răspuns (pentru immaBeast):

recunoaște că ai fumat puțin leuștean.

| Stefxn a răspuns:

Si cam cati ani ai? Daca ai sub 16 atunci nu-i nimic anormal in ce spui, majoritatea adolescentilor ajung abia pe ultima suta a adolescentei sa-si caute si sa-si gaseasca un scop in viata care se refera de obicei la ce vrei sa faci in viitor, sa lucrezi sau sa inveti sa te descurci singur. Iti sugerez si eu un hobby.

| g00dmorning a răspuns:

Problema ta este ca nu vezi partea plina a paharului. Gandeste-te: Undeva in lumea asta cineva are o viata mult mai ingrozitoare decat a ta! Cunosc persoane care nu au ce manca si tot nu spun ca nu are rost sa traiesti.
Roaga-te mai mult la Dumnezeu. De preferat in fiecare zi si ai sa vezi schimbari majore in viata ta. Te vei simti mai bine, vei avea succes si vei trai bine.
Trebuie sa fii mai pozitiv!

| Daniellllll1 explică (pentru g00dmorning):

Stiam ca va veni o persoana cu raspunsul asta rolling on the floor

Aaa, deci asta voiai sa te faca cineva sa te tavalesti pe jos de ras. :p

Nu,dar a fost putin amuzant.Dar chestia aceea,ma refer la ce am vorbit cu tine,e adevarata,si din cauza aia n-o sa fiu niciodata "happy",si decat sa traiesc doar asa, sa sufar, cred ca mai bine ar fi daca n-as mai fi, adica nu cred, 100% ar fi mai bine

| owneriest a răspuns:

Gaseste pe cineva pentru care sa vrei sa traiesti si sa te bucuri ca sunteti impreuna happy
P.S.tongueoate fi si un ciine, nu numaidecat o persoana