| Daniellllll1 a întrebat:

Doar mie nu-mi place viata mea? Eu am o logica mai ciudata...din moment ce voi suferi aiurea o viata (motivul/ele e/sunt irevant(e) ),si stiu ca niciodata n-o sa pot sa spun vreodata "ma bucur ca traiesc", pentru ca nu va niciodata n-o sa ma simt asa....Asa,care ar fi motivul ca eu sa mai traiesc,din moment ce am o viata de rahat?
SI nu as vrea un raspuns gen "le pasa parintilor,bla,bla ",raspunsul asta ar fi cam irelevant,nimanui nu-i pasa de bine, so.

35 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Daniellllll1):

E nu esti primul, nimeni numi imi da varsta asta, daca as fi fata ce fain era eram mereu tanara si frumoasa, blonda cu ochii albastri, slabuta, uitate la documentarele astea spercial pentru voi le-am pus plus cartii http://ray25tm.blogspot.ro/search/label/FILME%20MOTIVATIONALE

| Gunoi a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă aduc, i rămâi nu pleca
Am nevoie de cineva;">

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Gunoi):

bine, rămân că și mie îmi e frig.

| Gunoi a răspuns (pentru anonim_4396):

Uu ne încălzim blushing am emoții love struck mari happy
Mulțumesc

| IonuţR1995 a răspuns:

Asa, ai o viata de rahat, si ce? Asa o ai acum, dar in 2-3 ani (de exemplu) poate povestea se schimba. Traieste-ti omule viata ca n-ai nimic de pierdut. Trebuie sa-ti pese tie, fii sigur ca parintilor le pasa dar poate n-o arata. Traieste-ti viata tu, ca e a ta, nu a lui X sau Y. Seara faina precine.