| cOnTexT a întrebat:

Doar o intrebare, doar mie mi se pare viata grea... sau in general ehappy?

Răspuns Câştigător
| biancaandreea a răspuns:

Viata este grea, dar mai grea ne-o facem noi

5 răspunsuri:
| Alina0491 a răspuns:

Viata chiar e grea. Din toate punctele de vedere. Cand esti copil, nu vezi greutatiile vietii, nu vezi cum se chinuie parintii sa poata sa-ti puna o mancare`n farfurie. Vezi doar jucariile si lucrurile care`i bucura pe copii in general.
Cum crestem, viata ne da tot felul de incercari... pese unele trecem intr-o clipita, peste altele mult mai greu. Viata e greu, cu ficare etapa din viata pe care o parcurgem viata ne dovedeste ca este grea Putem fii optimisti sau nu, viata oricum e grea :-|

| Punky a răspuns:

Oh, viata chiar e grea.Acum trec prin niste chestii insuportabile rolling eyes, depresii, tot tacamul.Dar cu prietenii si cei apropiati poti trece peste.

| Maria_7883 a răspuns:

Depinde din ce perspectiva o vezi. Daca esti fericit si optimist atunci treci mai repede pe langa obstacole, iar daca esti trist si deprimat atunci chiar este grea.Totul depinde de tine si de perceptia ta asupra ei. Dami raspuns prin mesaj

| Lynnaedsalvatore a răspuns:

Hmm. cred ca nu esti singura, doar ca mie mi-au mai trecut gindurile acestea... Viata constituie din greseli pe care ne invatam sa trecem mai usor prin dificultati.
Imi place intrebarea. Abia astept si alte opinii.

| pisoias29 a răspuns:

In general, nu. Perioada aia pe care noi o numim "grea" e doar un proces de initiere in scopul maturizarii, cu siguranta vei ajunge la o varsta cand iti vei da seama cu adevarat ce inseamna o viata grea. Gandeste-te ca ai 3 copii, sotul/sotia te-a parasit si nu ai un loc de munca stabil, atunci cum ti s-ar parea viata? happy si cand viata e grea, noi o facem sa fie asa luand decizii fara sa gandim