| forever4u a întrebat:

Doar pentru fete.Mi-a venit menstruatia timp de 4 ani, am 14 ani, si in ultimele 4 luni imi vine mai intai la inceputu luni o saptamana si dupa aia imi mai vine si la sfarsitul lunii in ultima saptamana si cateodata mai ma tine si cateva zile in luna urmatoare. nu am avut contact sexual... stiti cumva de ce? big grin

Răspuns Câştigător
| BlackEyedGirl a răspuns:

Este ceva specific varstei, la varsta ta, organismul tau incepe sa se schimbe si poate din cauza asta, sau poate este o raceala. Cel mai bine, daca continua asa, mergi la un medic, o sa iti spuna exact care e problema.

3 răspunsuri:
| DarkShaddws a răspuns:

Esti la varsta la care se produc schimbari in organismul tau. poate fi o raceala sau pur si simplu e o dereglare.mergi la un doctor si pur si simplu ii spui pb..nu e nevoie sa te sui p masa''ororilor''

| dianacuza a răspuns:

Este normal la varsta ta. In organismul tau se produc mari schimbar si de asta. Vorbeste deschis cu mama ta despre problema asta si totul va fi bine

| oOSaritaOo a răspuns:

D-abia după contactul sexual menstruaţia îţi va veni cum trebuie, până atunci va fi tot neregulată. Aşa ştiu eu... :S