| Iommix a întrebat:

Doare tare bătaia cu cureaua?

Răspuns Câştigător
| CLaludiu1234 a răspuns:

Nu doare, dar ustură rău bătaia cu cureaua

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da, mai ales pe fundul gol.

| Violleta2022 a răspuns:

Stai linistit, ca nu te vor bate cu cureaua, doar iti vor confisca telefonul pentru 6 luni.

| mirela1501 a răspuns (pentru Violleta2022):

Depinde de părinți, ai mei spre exemplu ar folosi cureaua plus telefonul confiscat. Doare îngrozitor cureaua

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru mirela1501):

Din cauza că mama mea nu mă educat bine la timp fumez acum la 10 ani și trebuie să mai repet, odată clasa a 3 a in loc să trec în clasa a4a și acum o scuip o înjur că nu a pus cureaua pe mine când i-a zis doamna învățătoare, ea o crezut că dacă îmi dă 10 palme la fundul gol mă cumintesc mă adus mai rău acum, asta merita că pe mine mă răsfățat cel mai mult eu nu știam de nicio regulă ea ce a făcut cu mine a fost mângâiere, acum sta și plânge că mai repet odată clasa a 3 a stai sa vezi cum ii răstorn casa cu fundul in sus mai degrabă, Dumnezeu mi-ar da alta mama mai dura nu blândă cum este asta la 36 de ani.

| dullcat a răspuns:

Incearca si vei afla.

| simplaexistenta a răspuns:

Depinde de cel care e lovit. Daca da cineva in tine, te doare pe tine fizic. Daca dai in altcineva, te mustra (nu neaparat) constiinta

| Kqnfiwbcin a răspuns:

Depinde si de cat de tare iti da, cate lovituri iti da..etc Doar e bătaie adevărată, gen dacă vrea sa simți ca ai fost pedepsită ( nu doar asa câteva curele de acomodare ), atunci lasa-ma sa îți spun că scopul e sa doara... aia e ideea sa te doară ca atunci când vei vrea sa mai faci ceva greșit sa îți amintești senzația. Eu când primeam o astfel de pedeapsa sa zic asa îmi dădea de le simțeam, și una după alta fără pauze, simțeam ca mai am puțin și fac pe mine. În rest e ok happy

| AronRaluca a răspuns (pentru Kqnfiwbcin):

Uneori bătaia e singura soluție, eu eram copil problema, vorbeam mult și deranjam pe toată lumea, săracă mama trebuia sa ma bata, după ce ma bătea avea liniștea cu mine o săptămână atât o, o săptămână tăcem și eram liniștea după iară ma apuca....mama deja stea cand ca fără bataie nu o sa fie liniște cu mine. Mama ma iubea și ii era mila de mine dar nu ii dădeam de ales...

| Kqnfiwbcin a răspuns:

Dacă vrei, putem sa vorbim în privat. Da-mi mesaj pe mail cinevacareva90@gmail.com

| Casulsaintors12 a răspuns:

Depinde de curea