Nu, nu te doare, ai un sentiment dulce de satisfacţie şi odată ce începi îţi spui ''I need more, I need more!''. Unde ar trebui să te tai? Pretutindeni! Astfel vei atinge plăcerea supremă.
Cum sa te tai cu lama?!?!?!? doamne fereste dar esti emo? si oricum sa stii ca orice suferinta in viata cu timpul va trece trebuie sa fii tare si sa infrunti totul singurul lucru pe care ar trebui sa l tai este creierul tau care are asemenea idei pup si vezi ca viata e frumoasa trebuie doar sa stii cum sa ti o faci frumoasa
Dupa parerea mea e mai bine sa NU te tai deloc! De ce ai vrea sa te tai?
Buna,ma numesc Mara, eu m`am taiat cu lama dar nu la vene aproape si nu mi-am facut 2 sau 3 taieturi mi-am facut 11 taieturi si un "M" initiala de la numele prietenelui meu faza e ca eu m`am taiat si nu m`a durut sincer chiar deloc dar dupa cateva zile a inceput sa usture mai bine nu te taia nu ai dc nimeni nu merita sa te sacrifici pentru el sincer.
Auuuuuu, ce intrebare mai e si asta? , adica sa fii rocker da, da sa te tai cu lama? Ai probleme
Si eu ma tai cu lama pe maini, imi place la nebunie sa fac asta si asa e atingi o placere maxima; eu ma tai ca sa-mi vars furia dar si cand sunt fericita
Poi...pe mine nu prea ma doare, poate nici pe tine si la intrebarea unde ar trebui sa te tai, nu stiu ce raspuns sa-ti dau.
anonim_4396 întreabă: