anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc ajutor! De la un anumit timp mi-am pierdut încrederea in mine, văd atâtea fete frumoase pe alte rețele sociale si eu nu arat nici pe departe așa.Eu am un defect (nasul mare) si s-a făcut multe glume despre el câți va ani bunii. Și tot îmi scade stima de sine ce as putea să fac?. Nu îmi place sa apar in poze/video, deoarece ma vor face urâtă. E totul in mintea mea sau

6 răspunsuri:
| rxbiesx a răspuns:

Rețelele sociale sunt fake, tot ce vezi acolo este editat pana la sange, mai ales celebritățile... în realitate nu arata nimic ca în poze. nasurile mari sunt EXTREM de frumoase, arata ca cele ale zeițelor grecești, eu una le iubesc (: acum e in trend sa ai nasul mic, dar pe viitor o sa piară și trendul asta ca oricare altul... nasul tău nu e un defect iar cei ce râdeau de tine sunt niște ratati, ești frumoasa.

| FilipSorin a răspuns:

Esti frumoasa asa cum ești, tot ce vezi pe social media sunt niște fete care nu se imbraca corect, se dau cu tencuiala pe fata, etc
Apropo, am 15 ani, stiu, par bătrân dar bruh, sunt cringe fetele de genul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sa incerc sa ti dau ajutor! Si eu vad multi tipi mai atragatori, masculini, musculosi, dotati, normali la cap decat mine zilnic pe net. Si ce sa fac? Asta e, mereu va fi cineva mai tare decat mine si cineva mai prost decat mine. Ai patit de la un baiat? CUm anume? Nu mai baga in seama glumele alea, raspunde la fel cu ironie si pa. Poti sa ignori ce zic ei, sa nu ti pese si chiar sa faci rinoplastie la o adica. Nu cred ca e doar in mintea ta, daca zic multi ca e mare, e posibil sa fie, asta e, nu ai ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Realitatea nu are de-a face cu ce este prezentat pe rețelele de socializare. Marea majoritate a pozelor de acolo sunt "îmbunătățite". Învață să te placi așa cum ești. Tot timpul va fi cineva mai frumos, mai realizat decât tine. Și tu, la rândul tău, ești mai frumoasă decât multe alte fete de vârstă ta. Renunță la cei care te văd mai puțin frumoasă și care chiar mișto de tine. Viața e prea frumoasă și prea scurtă, ca să o ocupi nimicuri din astea. Întâlnește un băiat, fă-ți o relație, termina școala, fă-țio carieră. Când vei începe să lucrezi la lucrurile astea, vei fi mult mai relaxata, poate nici nu te vei mai gândi la ce gândesc alți despre cum arăți ți.
PS: mai lasă în pace rețelele de socializare.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca esti inteligenta atunci compenseaza cu nasul...deci focus pe carte si pe dezvoltarea inteligentei, ca vei avea mai mult de castigat.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti compensa prin inteligenta, daca pui mana serios pe carte si inveti s aai numai note de 9 si 10, unde defectul nasului nu mai conteaza cand toti se uita admirativ la cat de inteligenta esti.