| Insurgent a întrebat:

Doresc ca la intrebarea asta sa rasp fanii wrestlingul, dar si celor care le place si se uita...
Voi chiar credeti ca nu e adevaratsad? si explicati mai bine de ce, pentru ca eu sincer nu vreau sa cred ca nu este real,
chiar aproape tot este trucat, adica pana la urma nu cred ca are cum sa fie totul trucat...
Va las pe voi sa'mi ziceti ce credeti
si va mai zic odata
vreau sa rasp cei care suunt fani sau le place mult

FUNDA

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Eu cred ca-i adevarat, nu are cum sa fie totul trucat, deoarece cand se arunca de pe scari sau cand rup tomberoanele in capul altuia nu are cum sa fie trucat tongue, poate ca sunt aranjate ceva meciuri dinainte, dar nu toate, in plus, ei nu au voie sa faca contact cu pumnul, de-aia nu dau cu pumnii, ci doar cu "spatele" pumnului tongue

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Preferi un adevar roz sau doresti de-a iesi din minciuna? E totul fals, e un show pentru bani. Iti recomand filmul The Wrestler cu Mickey Rourke, a fost nominalizat si pentru Oscar. Uita-te si vei intelege.

| Unique a răspuns:

Eu sunt fana inraita wrestling si ia aici parera mea
Nu este adevarat... este doar un show biz... ma uit de multa vreme si imi place.

| HelpBoy a răspuns:

Cred ca meciurile obisnuite sunt reale dar celelate nu prea sunt sigur.

| amalia_9143 a răspuns:

E trucat deoarece acel ring e facut din ceva panza si nu e tare precum unul de la box etc.si wrestlingul e un show nu un sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca meciurile obisnuite sunt reale dar celelate nu prea sunt sigur.