anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc sa imi cumpar un Canon EOS 1100d.Cum sa verific in magazin daca el este bun,adica daca nu e falsificat,prin ce se deosebeste unul bun de unul falsificat,dar atunci la moment, ca sa nu fac greseala de a cumpara unul fals? scuze de categorie dar doresc un raspuns cit mai repede

Răspuns Câştigător
| DeliaDelii a răspuns:

Depinde daca il iei de la o firma care se respecta, fii sigura ca no sa fie ceva falisificat, si o sa fie original. Si dupa ce iti poti da seama ca e original. pur si simplu dupa claritatea pozelor.

3 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Pai de la ce magazin vrei sa il iei?

| lina1cociu a răspuns (pentru Danzell):

Nu conteaza magazinul, la noi in tara nici in umbra ta nu poti avea incredere

| Danzell a răspuns (pentru lina1cociu):

Ma rog asta pentru ca iei de la magazine de cartier de care nu ai auzit.

dar sunt multe site-uri serioase la fel si magazine.

pe online poti sa iei de la eMAG, evomag, pcfun, iar direct din magazin de la flanco, altex, domo.

eu tot ce mi-am luat am luat de la eMAG. mu am avut niciodata probleme. am luat pana si un polizor ieri laughing

sa nu ai impresia ca orice vezi e fals. falsurile sunt evidente.
Produsele au certificate. de exemplu la un calculator sau laptop. fiecare componenta are un numar de identificare sau un cod de bare dupa care poate fi identificat.
idem si la autoturisme.

gandesti prea negativ si ai impresia ca toti vor sa te pacaleasca. dar iti spun ca te pacalesti singura.

cum am zis, un fals poate fi identificat. dupa materialele din care este facut, dupa calitatea pozelor,
plus ca toate magazinele pe care le-am mentionat au program de returnare a produsului, in caz ca nu iti convine.