Intrebarea mea a fost alta. Daca stii raspunsul te rog sa raspunzi, dar daca nu, prefer sa taci. Mersi mult
Si eu as prefera sa pui intrebarea la categoria corecta, caci daca esti la facultate ai trecut de mult de 17 ani cand inca poti fi considerat adolescent.Sau as prefera sa nu mai iasa pe banda absolventi de facultate care au trecut ca gasca prin apa.Si totusi nu se intampla, asa ca...
Din multitudinea de examene de la facultate, nu o sa ma axez pe lucrurile care nu au nici macar o noima si o relevanta in viitoarea mea cariera. Prefer sa ma axez pe ceea ce conteaza cu adevarat si sa nu invat lucruri absurde, astfel memoria mea sa fie odihnita pe cand am urmatoarele examene importante. Asa ca nu mai fi super-star la tastatura, stiu ca din pat e comod sa comentezi . Categoria am ales-o cum am vrut eu, stai paznic la fiecare persoana ca sa il indrumi la ce categorie sa puna intrebarea? In general adolescentii folosesc asa ceva la examene si teste, nu varstnicii ca si tine :* mersi frumos. Si ca o scurta paranteza, am luat toate examenele cu brio pana acum, multumesc de grija :*
Nu stiam ca acum inca de la 27 esti considerat varstnic.Sper sa ai parte in jurul tau de copii la fel de frustrati la varsta asta, sa vezi ce fun e sa primesti remarci penibile.Newsflash: Sunteti spalati pe creier sa aratati de 15 ani vesnic si media eticheteaza pe oricine mai incolo de 21 batran, desi asta se poate spune abia despre o persoana de 50+.
Iar atunci cand raspunzi la o intrebare si ai status de senior, dupa ce postezi, siteul TPU iti cere si sa raspunzi daca e categoria corecta, daca e formulata/scrisa corect intrebarea, etc.Deci calmeaza-te . Daca pui intrebari la adolescenti, esti tratat ca un adolescent.
Mai grav… daca la 27 de ani nu ai alta ocupatie decat sa stai pe TPU
Daca la 19-20 ani intrebi pe TPU, site predominant pentru adolescenti, cum sa copiezi la facultate, eu mi-as reevalua insultele.
Nu e tarziu sa le reevaluezi nici de acum
Nu stiu daca realizezi, dar eu ti-am mai raspuns pe aici si nu erai asa bitchy.E interesant cum isi arata oamenii fata. Daca ar fi sa raspunda numai pustani pe aici, s-ar duce lumea de rapa.Se duce oricum, judecand dupa ce intrebari se posteaza zilnic.