anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc un raspuns... Tatal si mama mea se cert incontinuu eu am doar 14 ani si nu stiu ce sa fac tata a fost plecat in Spania la munca iar mama a stat cu mine nici unul nu ma intelege si ei sunt pe cale sa bage divort deoarece tata crede ca mama il inseala astept un raspuns
George Targoviste

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

E o problema aici pe care iti va lua ceva timp sa o rezolvi: tu nu esti responsabil de viata de cuplu a parintilor tai. Nimic din ce ai face sau nu ai face tu nu va imbunatati viata lor de cuplu, nu o va face pe mama ta mai fericita sau pe tatal tau mai prezent.
E greu sa stai, mai ales baiat adolescent, fara tatal tau si te inteleg ca iti lipseste. Tot ce poti face e sa iti intaresti tu relatia cu fiecare dintre ei; chiar daca relatia dintre ei nu e fericita, iti sunt parinti si ai nevoie de amandoi in viata ta. Succes!

| Freky a răspuns:

Fi tare! Si parintii mei sunt divortati de 8 ani! Fi puternic si incearca sa nu-i bagi inseamna, adica, sa-i intelegi!

| Lăcră_2190 a răspuns:

Pai... vorbeste cu ei... spune. le ca tu esti cel care o sa sufere cel mai mult
sau...lasa.i s bage divorts... poate e mai bine pentru tatal tau daca e asa cum crede elstraight face
tu nu trebuies t ganseti doar cum iti e tie bine.gandeste si cum le e lor bine...
si...succes ca s treci peste tot cu bine:*

| KlaudyaAddha a răspuns:

Mai intai ar trebui sa incerci sa vorbesti cu ei despre ce vei simti tu dupa divortul lor. Poate ar fi mai bine sa divorteze, pentru a nu se ajunge la o problema mai grava.