| Animatiebiografic1234 a întrebat:

Doua prietene m-au tradat fara se le fac nimic doar ca m-am suparat eu ca nu mi-au dat ceva si dupa au pus ele botul si ele erau singurele mele prietene. Dintr-o data au inceput sa ma jigneasca. Cu ele ma intelegeam cel mai bine dar acum nu stiu ce s-a intamplat. A doua zi credeam ca s-au calmat dar ma jigneau foarte rau. Acum intoarce toate persoanele fata de mine si face sa raman singura. Azi eram intr-un local si erau ele doua cu alte colege si eu eram singura si zic in gura mare la mine: forever alone. Ele sunt vecine de bloc si eu nu. Ele vor fii mereu prietene dar eu cu ele nu si ma simteam data afara in ultimul timp.Dar azi si ieri m-au jignit rau dar eu le-am lasat in pace. Ele ma faceau falsa si eu le ziceam,, aveti dreptate,,. Ele nici macar nu sufera putin rad cu alte persoane si eu sunt singura. Acum am inceput sa vb cu colega mea de banca dar nu ma simt bine cu ea. Plang in continuu. Cum sa trec peste?

Răspuns Câştigător
| FaithLehane2 a răspuns:

Trebuie sa treci peste gandindu-te ca mai putin de 10% din "prietenii" din copilarie iti raman alaturi si la maturitate. Din moment ce ele au reactionat asa, arma ta este ignorul total. Astfel vor vedea ca nu te afecteaza. Nu merita sa iti pierzi timpul si fericirea cu astfel de persoane.

1 răspuns:
| yallview a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa fii dezamagita, asa sunt oamenii rai. Incearca sa iti faci alti prieteni, fie pe fb fie in realitate, in alta clasa, in alt bloc...