| Ema1234 a întrebat:

Draga TPU.Acum serios mi-e frica:-s. De 2 ani sunt prietena cu o fata p nume Diana si ea de la un timp se comporta foarteee ffffffffff ciudat!
Ieri spre exemplu, eram la o petrecere si nu a vrut sa vina cu mine(noi ne duceam mereu impreuna ORIUNDE)In alta zi, eram la ea (are o vILA imensa cu 7 camere plus baie bucatarie si alte alea). Si ii cunosteam f bine fieare coltisor, dar m-am ratacitlaughing so somthing that. Sau am ratacit-o pe ea. A zis ca se duce la baie (eu find in bucatarie si ma indopam cu tot ce gaseam in frigider) dupa ce l-am "golit"laughing)) am asteptat vreo jumatate de ora si nu mai venit. Apoi am plecat si cand trec strada o vad cu niste fete care nu le suportam si noi mai mereu radeam de ele pentru ca sunt niste pitipoance. Si chiar s-au si pupat dupa ce au plecat. Si a doua zi i-am spus si a inceput sa tipe la mine ca nu e ea de vina ca m-a lasat singura si ca poate sa aiba orice prietena. I-am explicat ca ele vor doar banii ei si alte alea si nu m-a crezut.
Partea ce-a mai ciudata este ca, ieri seara eram la un baiat cu inca 2 fete si a venit si ea, si eram singure in camera pentru ca aia se dusese ca si-o traga in baie laughing Mint! In fine, ideea e ca am fugit dupa ea(ea dupa ce m-a vazut a fugit). si era seara(22:11) si am fugit pe aleea casei ei dupa ea si cel mai ciudat lucru este ca am clipit 2 secunde si a disparut:-ss Pur si simplu. A 2-3 zi m-am dus sa o chem afara iar mama ei mi-a spus ingrijorata ca nu e acasa de cand a venit de la acel baiat. Si, am incercat s-o linistesc pe mama ei si spunandu`i sa sune la politie dar nu a vrut fiindca e TOTAL INTERZISA POLITIA NU E DEACORD CU EA! Apoi am vazut-o iesind dintr-un magazin, am alegrat la ea si i-am zis ca mama ei o cauta si mi-a zis ca nu-i pasa. Dar era ciudata si imbracata foarte naspa. Ea avand cele mai supppeer tari haine.
Apoi dupa ceva timp a sunat maicasa si mi-a zis ca a venit acasa. Si ne-am "iertat" si totul reintrase la normal(prin telefon). Mi-a spus ca`i bine etcoh go on Si azi am fost la o petrecere si eram la baie ma dadeam cu luciu si ma admiram in oglinda si ea a venit in spate m-a intors si m-a sarutat (NU ESTE LASBI) APOI AM FUGIT SI ACum sunt aici scriinduva. nu stiu unde este dar la petrecere nu e. si nici acasa aste e SIGUR pentru ca am sunat gazda si p mama ei. Acum ce sa fac?:-s Mi-e. frica de ea.
Inainte de toate astea era o fata vesela mereu cu zambetul pe buze, darnica si pur si simplu. un copil.Eu am 14 ani ea 13. Dar are mintea unui copil de 2 ani. este ...ASA MICA SI PITICA SI VESELA TOT TIMPUL SI O VREAU inapoicrying(Dar mi-e frica:-s Nuj de ce:-s I need u help TPU!sad

3 răspunsuri:
| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Poate a intrat in ceva anturaj, sau face ceva ritualuri si de aceea pentru. cateva zile nu a mai fost eas, fiind hipnotizata de nu stiu ce chestii...iar pe urma isi revenea...ori asta ori, a auzit ecva zvon despre voi cum ca sunetti nedespartite, sau stiu eu ce fel de barfe si nu a fost de acord si a vrut sa se schimbe, ori a fost santajata, ori trece printr-o perioada grea pentru. ea si tebuie s-o intelegi si uhwinking bafat!

| KaRa23S a răspuns:

Eh... se mai intampla asa pur si simplu cateodata sa fii singura etc. Cateodata lumea ii creaza nervozitate. Chestii de adolescenti cred. O sai treaca, varsta.

| Andreea_Ureche_1999 a răspuns:

Scuze dar am gasit acum intrebarea ta si sunt curioasa cum s-a rezolvat problema laughing