| youngandbeautiful a întrebat:

Draga TPU, am dat de belea! Va rog nu ma credeti proasta insa ce am facut e o mare prostie, Astazi am chiulit de la scoala si am mers cu o fata pana la bancomat insa am gresit PIN-ul de 3 ori si nu stiu cum pentru ca stiu ca e bine. Problema mea este ca acel card e pe numele tatalui si daca afla ca am chiulit si m-am dus sa-mi scot alocatia ma omoara. Ce ma fac?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Oricum trebuie sa-i zici pentru ca cardul a ramas intepenit in bancomat si va trebui sa mearga ca sa-l ia. Poate o sa te certe putin numai ca data viitoare nu mai repeti greseala si codul nu are cum sa fie corect (l-a schimbat el sau nu il mai stii tu bine).

| youngandbeautiful explică (pentru mgtow):

Cardul nu este intepenit in bancomat ci mi l-a dat inapoi si problema mea este ca eu trebuie sa plec maine undeva si nu stiu ce naiba sa fac pentru ca mama a zis ca sa scot bani de pe card pentru ca stau in domnesti si trebuie sa platesc afurisitul de maxi iar mama si tata pleaca maine la munca iinaintea mea si eu nu stiu ce sa fac. de intors acasa se poate dar... tintrebarea mea este ca daca tata se duce la bancomat sie la ce ora si in ce zi s-a blocat cardul nu? pentru ca daca ar fi un miracol sa nu ar sti ca nu am chiulit...

| mgtow a răspuns (pentru youngandbeautiful):

Poti sa-i zici ca nu a venit profesorul si te-ai dus la bancomat la ora respectiva.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i urgent adevarul, altfel, risti sa nu mai vezi banii; trebuie sa mearga la banca sa rezolve problema. Urgent.