| CяysƧ a întrebat:

Draga TPU am intrat in mare belea :-s, azi a venit pe strada la mine un baiat destul de dragut, am aflat ca i place de mine si mie de el happy adevarul e ca il cunosc de mai mult timp dar nu prea am avut vreo tangenta cu el, o fata tot se interesa de el si eu ca sa o oftic am pacalit-o ca e iubitul meuhee hee maine baitul ala o sa vina din nou la mine pe strada si fata aia cu sigurnata o sa il intrebe daca e adevarat nu vreau sa ma dau de gol, ea e ultima persoana care trebuie sa afle adevarulstraight face deci nu pot sa i spun, ce sa fac sa nu ma dau de golcrying plz dau funda FUNDA crying deci fara sa i spun adevarul!

Răspuns Câştigător
| mutzy211 a răspuns:

Minciuna are picioare scurte... tot ce poti sa faci e sa-i zici lui ce ai facut si sa te ajute, adica sa minta ca e iubitul tau. Poate asa te si cuplezi cu el ca si asa ziceai ca-ti placehappy succes

3 răspunsuri:
| aLy_7407 a răspuns:

Stii...daca uh ai zis ca va placeti inseamna ca si el vrea sa fie impreuna cu tine dar e prea timid sa ti-o spuna... sfatu meu incearca sa vezi daca vrea happy

| CяysƧ explică:

Pai si daca ala nu vrea?

| Mycula a răspuns:

Vorbeste cu baiatu sai spuna ca esti prietena lui si asa poate va cuplati si voi doi.