E foarte suparacios din cate vad. E complicata treaba. De cand esti cu el? Nu prea are respect fata de tine, te tine numai ca vede ca ti la el si ii ierti toate greselile. Eu cred ca nu o sa reziste prea mult relatia voastra si ar fi bine sa ii pui tu capat pana nu o sa fie prea tarziu, si o sa regreti.
xoxo
Pff.Vreau sa-ti zic ca prietenul tau e foarte complicat! Sa te superi din orice? Mno! In primul rand problm e la prietenul tau! Pt ca e foarte suparacios! Sincer sfatul meu este sa racesti relatiile cu el, stiu ca il iubesti si poate ca si el te iubeste, dar nu pot sa cred ca stai cu un asemenea om! Oricum e doar parerea mea! Faci ce vrei:*>
Pai nu trebuia sa ii zici mai asa "Sti ceva daca n-ai chef de mine du-te in puii mei acasa si vorbim maine dupa ce-ti trece."E normal sa se supere. Cerei scuze maine si intreaba frumos de ce a reactionat asa in ziua precedenta. Daca nu sta mereu prin preajma ta eu zic ca e un tip mai libertin nu e un obsedat dala de are gagica se tine mereu dupa fundul ei.Tu sti mai bine cum a decurs ziua aia exact.Nu cred ca trebuie sa te panichiezi acuma.Lasa lucruriile sa evolueze de la sine.
ale0409 întreabă: