| anonimdiscret a întrebat:

Draga TPU, am o intrebare.Am imprumutat un telefon de 25 de milioane si am varsat apa pe el din greseala.L-am pus pe geam sa se usuce,dar nu l-am mai era acolo. Cand m-am uitat atent l-am vazut pe terasa de la apartamentul de sub al meu, unde nu locuieste nimeni. Cum sa fac rost de bani sau ce sa fac sa-l recuperez?

4 răspunsuri:
| elisarktis a răspuns:

Vinde limonada big grin...asa a facut suzzy din jhonny bravo milioane in cateva minute big grin... daca esti norocos iti ramane side o vila in hawaii laughing
ba, te-ai ars straight face daca ii povestea adevarata ca nu ai cum sa faci 25 de milioane asa. puff uite-i dupa frigider laughing

| Reiko a răspuns:

Imi pare rau de tine sad Cred ca va trebui sa cumperi un telefon nou dar nu stiu cum poti sa faci rost de o suma asa mare. Ca sa-l recuperezi ...ai zis ca apartamentul e gol, s-ar putea sa aiba administratorul cladirii cheia de la acel apartament, ar trebui sa-l intrebi si daca o are sa-i explici ce s-a intamplat si cred ca o sa te lase sa intri sa iei telefonul. Repet, daca are cheia, daca nu e rau de tine. Ca sa faci rost de 25 de milioane dureaza. Ai putea vinde pe internet niste obiecte pe care le ai si nu-ti mai trebuie cum ar fi niste haine, reviste jocuri, carti. Ai zis ca telefonul l-ai imprumutat. Daca nu poti sa-l recuperezi sau sa cumperi unul nou cel mai bine ar fi sa-ti ceri scuze si sa zici ca o sa cumperi un telefon nou cand o sa strangi banii necesari. P.S. : Incearca sa pui pe o ata lunga o guma si sa vezi daca o sa prinzi telefonul, in cel mai rau caz guma nu va tine si telefonul va cadea de la etajul la care esti tu happy. Glumesc, glumesc, chiar imi pare rau de tine, sper sa reusesti sa te descurci cu situatia pana la urma, mult succes!

| WoodenCross97 a răspuns:

Dar ce telefon era un Galaxy note sau iphone? ...pai eu sa imi iau Gaxy S3 mi.am vandut cateva lucruri...fa si tu la fel vinde.ti bicicleta, rolele, ceva mai scump si ii dai banii ''victimei''winking. bafta!

| Blueeyes6969 a răspuns:

1.Cere ajutorula parintilor.
sau
2.Intreaba de vecini daca pot face rost de cheile apartamentului, intra inauntru si recuperezi telefonul.
sau
3.Ia legatura cu fostii proprietarii()am inteles ca acum nu locuieste nimeni in apartament).