anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Draga TPU, am o problema.Pentru inceput scuze de categorie dar categoria asta o frecventati cel mai mult.Asa, acu sa incep.Sunt boboaca la liceu, deci am inceput sa fiu din ce in ce mai interesata de popularitate. Spuneti-mi cum as putea sa intru in vorba cu persoanele populare de la mine din clasa sau pur si simplu afara, curta si alte sfaturi de cum sa devin populara, sa am multe like-uri pe fb si prieteni etchappy Nu radeti ca nu e amuzant toti o sa treceti prin asta si daca nu ati trecut atunci bravo voua! Eu vreau sa fiu popularacrying

6 răspunsuri:
| rockelle75 a răspuns:

Așa eram și eu dar nu te ajută cu nimic. Mai bine ai un cerc de prieteni mai restrâns decât să știi toată școala și să te bârfească pe la spate (nu nega că știi că există și persoane rele). Nu ai nevoie de popularitate, nu râd de tine, vorbesc serios, eu am 1000 de like-uri pe Facebook dar în schimb o grămadă de zvonuri aberante circulă despre mine. Vrei asta? Îți asumi să se uite lumea la tine pe stradă gen „uite-o pe aia, cică nu mai e virgină de la 12 ani" pentru că toate fetele invidioase pe tine asta o să vorbească, toate sunt așa. Am un iubit care, pot spune, e unul dintre cei mai cunoscuți din oraș, a căutat și el atenție la vremea lui, iar acum nu reușește să mai scape. Acum, zi tu, mai vrei să devii populară?

| adaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru rockelle75):

Daaa...adica da tot mai vreau. oricum nu-mi prea pasa de ce spune lumea invidioasa deci nu va fi o problema pentru minehappy va fi o sansa sa vad care-mi sunt prietenii adevarati.Deci..cateva sfaturi?:3:3

| Doηηa a răspuns:

Dacă vrei cu stupoare să devii populară presupun că la liceul tău se organizează balul bobocilor, evident participi și trebuie să și câștigi. Iar dacă reușești vei fii oprită pe stradă pentru poze, autografe, ...etc.
Doamne...

| StefanMV a răspuns (pentru Doηηa):

Sunt sigur ca daca ar castiga "Balul Bobocilor" lumea o va opri pe strada pentru ai cere autograf!

| adaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Doηηa):

Nu vreau sa particip la bal din motivul ca nu e pe merit.Totul e pe cine cunosti si pe cati bani ai. Daca nu era asa si era pentru toti ca o ditractie as fi participat da asa nuhappyMersi oricum...

| Cristiann25 a răspuns:

Sincer eu unul nu am facut nimic special sa devin popular in liceu, au facut-o cei din jurul meu.Conteaza si felul in care arati, cati bani ai, cat esti de smecher(a), cum stii sa vorbesti, felul in care te imbraci.In general cei populari intr-o scoala sunt aceia care au bani etc.Asta ti-o spun din propria experienta.Dar daca nu este felul tau de a fi asa cum am spus mai sus nu incerca sa te schimbi doar pentru a fi populara pentru ca NIMENI si NIMIC pe lumea asta nu merita sa te schimbi pentru el(fie un lucru, fie o persoana).