anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Draga TPU, am o problema.Pentru inceput scuze de categorie dar categoria asta o frecventati cel mai mult.Asa, acu sa incep.Sunt boboaca la liceu, deci am inceput sa fiu din ce in ce mai interesata de popularitate. Spuneti-mi cum as putea sa intru in vorba cu persoanele populare de la mine din clasa sau pur si simplu afara, curta si alte sfaturi de cum sa devin populara, sa am multe like-uri pe fb si prieteni etchappy Nu radeti ca nu e amuzant toti o sa treceti prin asta si daca nu ati trecut atunci bravo voua! Eu vreau sa fiu popularacrying

6 răspunsuri:
| LWikErR a răspuns:

Cat de....sa fi...cum ma, sa fi suparata ca nu ai like'uri pe fb, impusca-te happy :*

| RAY a răspuns:

Viata e o selectie naturala prima lectie a vieti

daca nu te adaptezi ori esti ignorat ori te incerci trece peste timiditatea aia,fi spontana,glumeste,imbracate cool,decent,gandeste pozitiv lasa fb lasa viata virtuala, sti ce uita de net, netul e o pierdere de timp, traieste viata real, si eu am fost ca tine la ani tai

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Populara daca vrei sa fii du-te si canta in corul bisericii si o sa te cunoasca toti

| 7639781254 a răspuns:

Iei un cutit ascutit si ti-l infigi in inima. Rogi pe cineva sa te filmeze si sa puna clipul pe facebook-ul tau. O sa fii cea mai populara din orasul tau. O sa apari chiar si la stirile alea foarte pozitive si vesele de la ora 5: "Adolescenta care s-a sinucis pentru like-uri". Iti urez bafta si-ti promit ca dau si eu like. :*

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Realizezi ca a avea like-uri nu inseamna a fi populara, nu? Fa o simpla cautare pe fb si o sa vezi ca majoritatea pozelor cu multe like-uri sunt cele in care apar o pereche de sani. Asa ca lasa viata virtuala si traieste real. Poti participa la miss/misterwinking Dar oricum, popularitatea vine in tine.

Ps: de unde esti? smug

| cmad a răspuns:

Participa la miss/mister