Eu zic sa incerci sa te apropii mai mult de el. Afla-i id-ul de mess si baga-te in seama cu el.
Daca nu risti nu castigi!
Eu inainte sa fiu cu prietenul meu, am incercat mai intai sa ma apropii mai mult de el... vorbeam vreo 7 ore in fiecare weekend pe mess. Apoi la scoala, ne tachinam tot timpul. Pana intr-o zi cand am avut crajul sa-i spun ca il plac. Si, surpriza si el ma place... . Eram si eu foarte timida inainte, acum am inceput sa prin tupeu.
Succes!
Bună.
Cum să-i spui că îl iubești când voi nici măcar o dată nu ați sta de vorbă?
Lasă timpul să te ajute.
Pa, pa.
Draga, nu trebuie sa fii timida. Nu rau, ma rog, ideea e ca trebuie sa-ti iei inima-n dinti si sa ii spui le telefon, pe mess, sau in fata: Stiai ca mie i-mi place de tine? sau daca vrei mai pe ocolite... uite aici: Sti? Mie mi se pare ca esti un tip de treaba. Chiar imi placi, esti placut, cool si un adevarat amic. O sa-si dea seama ca incerci sa-i spui ceva. Si poti sa-l faci sa iti zica el ca te place, doar incearca sa-i atragi atentia.
Nu prea e bine sa ii spui ca il placi pentru ca de obicei baietii si-o iau in cap. Daca tu ii spui ca il placi va crede ca te are la picioare.Asa se intampla de fel, eu am patit-o cand eram mai micuta, mereu cand ii spuneam sau ii aratam unui baiat ca il plac iesea prost. E mai bine sa iei lucrurile mai incet.Stiu ca vrei sa sari in bratele lui, dar mai bine ai grija la fiecare pas. E greu, greu cu suferinta