Din nefericire, nu prea exista un algoritm de urmat pentru a rezolva problema ta. Uneori este foarte greu sa te 'dez atasezi' de o persoana, mai ales daca este prima iubire 'adevarata'.
Ceea ce poti face este sa te [re]asiguri de fapul ca daca ati fi fost meniti sa fiti impreuna daca el ar fi fost 'the one', atunci nu v-ati fi despartit, nu?
Si eu am trecut prin ceva similar, mi-a luat mai mult de 12 ani sa trec total de o persoana. Am avut momente cand am trecut peste ea multi ani, si momente cand ma gandeam la ea un an intreg. Acum CRED ca am gasit persoana potrivita, si nu prea imi mai pasa de prima fosta. Pana la urma o sa treci si tu de el, time heals everything, nu?
Buna.E complicata situatia ce-i drept. Mi se pare cam mult ca dupa un an inca sa nu-ti uiti fostul.Parerea mea este sa iti iei o scurta pauza de timp si sa te gandesti cu adevarat la ce vrei, sa-ti asculti inima. Daca actualul iubit nu te-a ajutat sa treci peste inseamna ca acolo exista acel ceva lasat de fostul. Sper ca raspunsul meu sa-ti fie de ajutor.Bafta si ai grija de tine.
anonim_4396 întreabă: