anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Draga TPU sunt nelamurita si vreau ajutor sau un sfat ....de craciunul asta am mers la tara si in a doua seara unu din baieti mi-a trimis mesaj ca daca am prieten am zis ca nu si mo intrebat daca poate fi ceva intre noi eu am zis ca nu stiu depinde si a spus ca da depinde si daca putem incepe o relatie si tot in noaptea aiai am vb fata in fata si no o fost ok...dar zilele urmatoare m-a invitat la el la bar sa beau un ceai am mers da cand am inceput a face conversatie au aparut persoane si s-a dus conversatia dar am mers la un prieten si acol cand s-a stins lumina m-a luat in brate si repede cand sa aprins a si luat mana si de at nu neam mai vazut ca am plecat acasa (vineri) si i-am zis ca plec si vroia sa merg de revelion da nu pot si ca daca vine prin oras ma suna sa iesim si de boboteaza o sa merg acolo iar si nu stiu ce sa cred vrea o relatie nu vrea isi bate joc ii timid? ajutor

Răspuns Câştigător
| teo6dia4c99 a răspuns:

Cred ca se cam grabeste, adica macar la telefon sa mai fi vorbit. Nu stiu ce sa zic... Daca tie iti place de el, nu vad care e problema! Dar din ce spui vad ca esti cam nesigura si cred ca ar fi bine sa mai vorbiti si sa va cunoasteti mai bine, fara obligatii. Daca va place ok, daca nu, nu. Asa cred ca ar fi cel mai bine.

| valelicika a răspuns (pentru teo6dia4c99):

Mersi mult de sfat

3 răspunsuri:
| PuFoS97 a răspuns:

Ai gresit categoria..depinde nu poti sa petreci o zi cu o persoana iar a 2-a zi sa fiti impreuna...ar trebui sa va cunoasteti mai bine inainte de a incepe o relatie....bafta

| Laurentiuaka47 a răspuns:

Eu zic ca este disperat. Mai bine nu mai vorbi cu el si vorbeste cu cineva care te merita.