Pur si simplu, incearca sa discuti cu ei, cu amandoi sa le spui si lor in fata exact ce ne-ai scris noua aici. Daca tu esti sigura ca acea facultate ti se potriveste si stii ca vei intra acolo garantat, eu zic sa nu te iei dupa ai tai deoarece nu poti sa lucrezi pe viitor intr-un domeniu care nu iti place.
Banuiesc ca ai peste 18 ani daca ai zis ca esti a 12a. Incearca sa iti iei putin viata in propriile maine. Aici ma refer la faptul ca trebuie sa tragi tare pentru a lua bacul, a ajunge la facultatea dorita ( asa le demonstrezi alor tai ca poti si fara ei si ca tu ai avut dreptate ).
Scuze, acum am vazut ca ia 17 ani, am fost mai mult atenta la ce ai povestit tu si am uitat acesc aspect
Eu ti-as recomanda sa vorbesti cu parintii tai, sa le spui cat de mult inseamna pentru tine acea facultate si ca vrei sa-ti urmezi visul. Zi-le cat de mult ii iubesti si ca nu iti place atunci cand ei se cearta.
Incearca sa le explici ca fiecare tine in maini fraiele propriei sale vieti, si poate face orice cu ea. Sunt sigura ca si parintii tai te iubesc la fel de mult cum o faci tu si daca veti discuta, veti ajunge la o intelegere. Gandeste-te ca orice ar fi, ei intotdeauna isi vor iubi copilul si vor dori tot ce e mai bun pentru el!