| ir3al a întrebat:

Dragi fete, STIU ca este mult de citit dar ajutati-ma si pe mine.1
Cum sa scap de celulita? Este normal la 14 ani sa ai celulita?(mentionez ca sunt slabuta, nu mananc grasimi, si nu sunt o fana a dulciurilor si a cipsurilor)Am incercercat (zic eu :d)toate posibilitatile si intr-adevar s-au vazut rezultate insa nu se duce complet.Parintii mi-au spus ca la vara vom merge la mare.Cum pot scapa de celulita pana la vara? apreciez orice sfat dar incercati de astea mai naturale care sa nu necesite sa merg la salon.Multumesc anticipat

2 Cum pot avea piele fina?(pe maini in special)

3Toti colegii imi spun ca "sunt plina de cosuri" cum pot scapa de ele?big grin(mentionez ca folosesc sapunul Dove pentru fata si imi fac masca de faina de malai)

4Voi ce faceti sa scapati de puncte negre?

Multumesc anticipat si

Răspuns Câştigător
| ஐAdeஐ a răspuns:

1. Pentru celulita exista diferite creme.nu stiu sa-ti dau chiar un exemplu.Cauta pe net/farmacii/magazine
2.La fel si la maini se foloseste crema.In special acelea de la AVON sunt bune sau NIVEA.
3.Solutii de la farmacie cu care te dai de 2 ori pe zi si incet iti dispar.
4. Puncte negre si eu am...si le stranghappy
Sper ca te-am ajutathappy [funda?puppy dog eyes on the phone

1 răspuns:
| CookieeLoveSkittles a răspuns:

Pai la prima problema.sunt anumite creme dar nu stiu cat de bune sunt.sau alte aparate, dar poti de asemenea sa mergi la sala de fitness sau sa faci acasa (la fel fac si eu ) si dispare, si nu stiu daca e chiar normal ca la 14 ani sa ai celulita dar si eu am avut happy. multe fete au.2 : poti sa folosesti creme pentru a avea pielea fina pe maini ( functioneaza) 3: poti sa iti cumperi de la farmacie sapun cu sulf, sau sa iti cumperi argila (de asemenea, tot de la farmacie) si sa iti faci masca.trebuie sa o lasi cam 20-30 de minute sau cu anumite creme sau geluri de la clearskin ( nu sunt rezultate foarte bune dar functioneaza cat de cat). 4:Eu una mi-am cumparat un gel de la clearskin pentru puncte negre cu care ma spal pe fata ca sa zic asa.apoi mai am un fel de. lotiune astringenta cu care ma dau dupa.(de asemenea functioneaza.dar nu te astepta sa scapi de ele foarte usor. dureaza putin timp.big grin ) sper sa te ajute!