| Pho3nix a întrebat:

Dragi prieteni,
Azi e ultima zi din vara sad. Gata cu vacantele, cu excursiile cu distractia sad. Dupa ce ca e ultima zi, vad ca vremea e de tot rahatul straight face!

Vine scoala. N-am nici un chef de invatat.
Voi? aveti chef de invatat?
Va pare rau ca incepe scoala?yawn

Răspuns Câştigător
| blackcat_3605 a răspuns:

Sincer imi pare putin rau ca incepe scoala. dar asta e pana la urma face parte din adolescenta noastra happy si nu uita ca la scoala legi prietenii, te distrezi, mai glumesti cu colegii, nu toata ziua inveti.

24 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ce este mai frumos decat sa incepi scoala, asta inseamna ca inca mai copilaresti...cu invatatul este cam nasol, dar iti dau un sfat, inca din prima zi de scoala gandeste-te la VACANTA, distreaza-te sambata si duminica cu prietenii si fii sigur ca timpul va trece mai repede decat acesta vara, care a fost deosebit de frumoasa.

| arysa a răspuns:

Nici eu n-am chef de scoala si tot stresul cu temele si notele.Plus ca o sa inceapa si vremea sa se raceasca iar eu detest asta.:-s

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sincer, dupa 2 luni de umblat prin lume, chiar vreau sa inceapa scoala. Am un chef de invatat... sa termin odata liceul si sa plec la o facultate, in alt oras, in alta tara.

| Antrax a răspuns:

Eu in 3 ma duc iar in vacanta Distractieeeeeeeeeeeeeee

| inna a răspuns:

Cand ma gandesc ca trebuie sa ma scol la 6 si mai sunt si clasa a 12-a, crezi ca vreau sa inceapa scoala? laughing

| maryana5 a răspuns:

Nu vreau scoala crying
desi la mine e ultimul an de generala...parca vreau sa ma duc intra 9.deci trebuie sa ma duc la scoala straight face
dar cand ma gandes ca iar vin testele alea predictive worried... iar o sa iau 2 I don't want to see
off! ce cruda-i viata crying
xoxo, mary crying

| Pho3nix explică:

@elena

crede-ma ca fac asta...ies sambata si duminica cu prietenii, in fiecare weekend in timpul scolii.

Dar... pur si simplu n-am chef de invatat...nu stiu de ce, dar n-am nici un chef. straight face
Cand ma gandesc la asta imi vine sa ma culclaughing

In vacanta, esti liber. Faci ce vrei. Iesi in oras si vii cand vrei sau pleci la mare la munte etc.
Si nu te simti obligat sa vii acasa ca trebuie sa inveti sau alte chestiilaughing
Vii acasa linistit si te gandesti ce o sa faci a doua zii, ce nebunii vei face sau cum sa te distrezi si diferite chestii big grin

| Pho3nix explică:

@danutza

Succes la facultate tongue

| Pho3nix explică:

Hai sa facem greva :X:X
ce ziceti?laughing

| Pho3nix explică:

@cristi

la tine e ultimul an de liceu
te inteleg ca vrei sa scapi mai repedebig grin

| JustMeFlory a răspuns:

Nu am niciun chef de scoala...sad...Mai ales ca acum o sa fie si vremea urata...vine toamna, iarna(bine ca vine Mos Craciun)laughing
Cand ma gandesc ca am si o groaza de invatat, timp nu o sa mai am ca sa mai fac si altceva.asta e!sad

| Cryssy a răspuns:

Eu ma distrez cu noii colegi...deci..imii pare bine ca a inceput scoala, dar intr-un fel imii pare foarte rau pentru ca nu mai pot petrece atat de mult timp alaturi de iubitul meu sad...

| Elly4all a răspuns:

Pai nu prea am chef de ea. da nu stiu, parca m-am plictisit in vacantabig grin

| danutza a răspuns:

Sincer incep cu totul ceva nou nu scoala ci facultatea pe de o parte as vrea sa vad cum e dar pe de alta parte am emotzi nu stiu ce va fi ....asa ca nu stiu ce imi doresc laughing

| dadaaaaa a răspuns:

Da normal k imi pare rau k incepe scoala. dar totusi mi-e dor d colegutzi mei...nu am chef d invatat.si sti cum s zice Cel mai bun lucru sa mergi la scoalatongueRIETENII

| YLLL a răspuns:

Sincer, aştept sa inceapa şcoala.ma cam plictisesc in vacanţalaughing)
Da.am ieşit la 9 la plimbare şi era cam rece.

| tremuriciiuliana a răspuns:

Nu stiu cum tu nu ai chef dar eu sincer am un chef nebun de scoala abia ast sa inceapa

| Roberta00 a răspuns:

Eu la noapte plec la marelaughinglaughing

| oanitza a răspuns:

Da.nici eu nu vreau sa incep scoala.cu tot cu notele si.sadsi nici cu colegii nu ma inteleg prea bine... o clasa de pitipoance si cocalari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai nu am niciun chef sa inceapa sc crying am trecut acum in a 8 si sa vezi ca trebuie sa imi invat ca sparta laughing Offf sigh

Nici eu nu am chef sa imi invat... m-am chinuit toata vacanta sa termin baltagul si nici acum nu l-am terminat laughing... da sa vezi cum va fi cand v-a incepe sc cryingcryingcrying

Pupik {kriss}:*

App...bafta celor de a 8 ca nu stiu sigur daca o sa dam examen sau teza x( sa auzim ne note mari :*:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi pare rau ca nu mai este vara ce bun abuna de facut mult sex

| matza_8063 a răspuns:

Mie sincer nu imi este aminte de scoala ...as mai vrea cateva luni d vacanta

nu am chef sa ma trez dim...sa ma duc la scoala s dupa sa vin acasa s sa ''invat''...sa dorm s sa am in fiecare zi acelasi program...sadsad

| reginaporumbeilor a răspuns:

N-am chef de invatat si da imi pare rau