Eu zic ca nu ai motive sa te ascunzi de el, doar toate fetele au aceasta problema si el se pare ca a inteles din moment ce te cauta:P Nu te rusina si vorbeste cu el despre asta sau pur si simplu vorbiti despre altceva. Sunt sigura ca el tine la tine din moment ce a chemat salvarea.
Daca nu e luata de aici povestea, iti sugerez sa te uiti la acest episod si te vei simti mai bine:P
http://www.peteava.ro/......ire-ciclul
As incerca sa discut cu el...nu te poti ascunde mereu pana la urma v-a trebuii sa dai ochii cu el si sa discutati. Nu te ascunde de el... poate crede ca ai pe altcineva si atunci tot ce e frumos se va transforma in ceva urat
Hm. ceva de genu a patit si personajul Sharon din acea Desene animate [Sharon Spitz]
Adevarat a inviat!
cum spune si inna. daca nu te iubea, nu isi facea atatea griji.si asistenta aia nu avea de unde sti ca voi sunteti iubiti. linistita ii poti raspunde la tel. daca te tot cauta inseamna ca el chiar tine la tine si te vrea langa el.:*
Pai vorbeste cu el, daca nu tinea la tine nu chema ambulanta. Nu inteleg de ce te-ai rusinat asa. Puteai sa-i explici ca erai intruna din acele zile.:d
Raspundei, daca dragostea voastra e sincera si reciproca nu trebuie sa conteze ce zic ceilalti! succes
Sincer am patit si eu asa... poate ceva chiar mai grav, si totusi pentru ca il iubesc am continuat sa discutam. Asa ca nu vad niciun motiv ca sa nu mai vorbesti cu el.sti cum se spune,, Ce se aseamana, se aduna'' asa ca... iubiti-va mult!
Sa inteleg ca atunci iti venise? cred ca stie si el de lucrurile astea. poate fi naspa nu zic nu da daca el te contacteaza inseamna ca este chiar de treaba. poti sa stai linistita.si mie mi s-a intamplat o faza nasoala.sa-ti zic:eram la scoala si aveam niste pantaloni albi, si imi venise, eu n-am observat, ma patasem si m-a scos si profu de mate la tabla.toti colegii au vazut dar nu au ras de mine sau asa ceva.noroc ca nu a vazut profu.succes cu prietenu in continuare.