| Mairead a întrebat:

Dragi prietenii TPU sa va povestesc ceea ce mi s-a intamplat.
Azi am fost la o buna prietena, ii cunosc parintii, sunt de treaba.Azi am ramas uimita de ceva, mai mereu asa cand ma duc pe la ea ii faceam amandoua masaj tatalui ei, ii placea cum ii faceam.Deseori imi mai zicea mie si eu ii faceam ca nah sa nu zica ceva.imi era naspa sa-l resping stiind ca se relaxeaza prin a-l face pe spate.
Mai de mult am sesizat ca imi punea mana pe picior insa am zis ca nah. dar astazi am ramas masca. m-am simtit asa jenant, m-am dus pe la ea si a plecat un moment cu prietenul ei si mi-a zis:Ade hai nu-mi faci si mie un masaj.eu ce puteam sa zic, nu am refuzat.
L-am facut p spate si vad ca pune mana pe picior in sus, nu am zis nimic am vrut sa ma retrag, dupa am vazut ca a ajuns la punctul culminantstraight facesi i-am zis ca ma dor mainile si am plecat in cealalta camera.
Nu-l credeam in stare de asa ceva, totusi cred ca are 41 de ani dar sa faci asa ceva, eu care i-as putea fi fiica.Si mi-a mai zis sa sting luminalaughing cand am auzit mi-a picat fata.Sincer nu-mi vine sa cred, oare sa-l excite masajul, ma gandesc si eu ca altceva nu stiu ce sa zic.
Insa nu puteam sa ii zic la prietena mea in nici-un caz, sau prietenului meu. m-am simtit asa aiurea sa ma atinga o alta persoanastraight face
Vi s-a intamplat cumva asa ceva, prima data nu am crezut dar acum imi e clar...si mai stiu ca mai inainte imi zicea ca sa vin pe la el, dar acum m-am lamurit.

3 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Off...In ce situatie esti.Totusi eu zic sa vorbesti cu mama ta sau cu prietena ta. Poate mama ta te va ajuta si te va intelege.

Succes.Si daca intrece limita dai o palma si fugi.sau fa ceva.Filmeazal cand iti pune mana pe picor ca sa vada si ai tai. Funda?puppy dog eyes

| Mairead explică:

In niciu-n caz nu fac asa ceva.Astfel de lucururi nu sunt de zis mai ales celor apropiatii. Oricum mersi pentru raspuns

| noname_6733 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa il eviti.nu stii ce ti se poate intampla.cand te intalnesti cu prietena ta, iesiti undeva sau mergeti la tine acasa. daca te intreaba ce se intampla ar fi bine sa ii povestestiwinking.