Hmmm...ai dreptate!
Cea mai mare problema a mea: unifoirma!
O super urasc!
Iar cu gumele te face de tot cacatu' cand vede ca ai guma...***
Apropo: Un Like te rog http://www.facebook.com/#!/pages/BeCaUsE-Of-YoU/194540700600215
:*
Nu cred că o să găsești vreun profesor stând pe TPU în această duminică dinaintea primei zile de școală.
Uniformele sunt, ca să nu se mai facă diferențieri între elevi. Cu mestecatul gumei...asta e nepoliticos și urât, iar cu unghiile...la mine în liceu se dă voie cu orice unghii, de orice culoare.
Probabil o simt ca o lipsa de respect la adresa lor. Nu stiu, zic si eu, ca tot elev sunt si eu. La noi nu se prea ia nimeni de tine daca mesteci guma (sunt doar cativa profesori) si ai voie sa-ti faci unghiile cum vrei. In schimb daca nu ai uniforma nu poti intra in scoala.
Unifoarma e sa ne diferentieze de alti(din scoala, de pe strada sau de la alte scolii), guma e sa nu plescaim in timpul orelor si sa nu fim alenti(sa ne jucam cu guma), iar unghiile sunt sa nu fim atenti la ore(sa nu ne privim unchile sau sa ne ojam).
Asta e sa nu crezi ca e asa gresit sau altceva. Oricum si eu am o problema cu chestile astea.
Da chiar.vb lui iulia. oricum nu-s platiti ca sa comenteze de elevi! e treaba noastra ce facem ``
Pai, cu guma, nu am o problema in ore, ca in pauza mestec, dar in ora ei cred ca de ex:ora de muzica(putem sa o inghitim si sa patim ceva) unghiile, ce va mai bateti capul cu ele? stiti pe mine nici nu ma prea intereseaza unghiile, dar uniforma nu-mi place(gata)
elena_olteanu întreabă: