| Laurishkutza a întrebat:

Dragi TPU-isti sunt intr-o mare dilema si implor ajutor! Dau funda raspunsului cel mai complex! Deci daca aveti rabdare va rog cititi. Imi place mult de un baiat si n-am nici cea mai vaga idee ce sa fac. Este ceva mic, momentan, dar stiu ca sentimentele mele vor creste. E de aceeasi varsta cu mine in aceeasi clas si a stat cu mine in banca. Dupa cineva s-a bagat si eu mi-am pierdut locul. De atunci nu prea mai stiu cum sa interpretez faptele: se invarte pe langa mine uneori, imi vorbeste, mi-a tinut partea cand mi s-a facut o nedreptate, chiar mi-a spus, ca raspuns la o intrebare a mea ca totusi tot pe mine ma prefera ca si colega de banca, desi am plecat de langa el ( ma rog, cineva a profitat si mi-a luat locul...).
De atunci am ramas in ceata. Este timid insa amuzant si nu da semne ca a-r placea-o pe noua colega de banca. Nu prea vorbesc (ceea ce noi faceam mereu) si mi-e un dor incredibil de el. Mereu se comporta frumos cu mine... App eu sunt leu el scorpion, daca stiti ceva de compatibilitati, spuneti-mi.
Inca ceva. Mereu imi zambeste din banca lui, mde acolo si eu i-o intorc.
Acum intrebarea: Ce sa fac in continuare? Sa dau si eu semne si peste ceva timp sa-l intreb daca ma place sau sa merg mai departe si sa uit ca dupa sa n-am inima franta sau sa... nu stiu, please idei! Repet, funda!

Răspuns Câştigător
| Maddutsaaa a răspuns:

Pai...Intai date la langa el, sa vezi ce parere are el despre tine dupa ce te-ai mutat din banca cu el.Si dupa aceea, dupa ce ai vezut ec parere are.Sa iti faci iluzi cu elhappy. Pana atunci iti spun sa o iei mai usor. si daca sentimentele pentru el vor creste Dai semne ca il placihappy, dar asigurate ca sentimentul este reciprochappy.

Nu tocmai perechea perfecta

Scorpionul are un fel al lui de a examina in cele mai mici detalii pe oricine intalneste, dar nu se va simti deloc bine daca Leul va face la fel cu el. Leul are un mod deschis de a vorbi, dar nu va spune mare lucru despre el insusi; ii place sa ascnda unele lucruri de ochii Scorpionului, iar protestele acestuia, in momentul in care afla, sunt destul de vehemente.

Scorpionii sunt secretosi si nu se deschid prea mult, asa ca le este destul de greu sa gaseasca parteneri potrivit firii lor pretentioase. Scorpionul asteapta supunere totala, ceea ce Leului nu-i va conveni deloc. El trebuie sa dicteze Leului cum sa-si cheltuiasca banii, dar pe ai lui ii cheltuieste asa cum crede de cuviinta. Sigur, Leul este cam extravagant uneori, dar Scorpionul vrea sa isi dea avizul pentru toate.

Apetitul lui sexual ar putea compensa insa multe pentru Leul cel senzual. Este un capitol unde Leul se supune doritelor Scorpionului, iar daca nu e si reciproc din cand in cand, Leul se va simti extrem de frustrat si respins. In cadrul acestei relatii au loc destule furtuni. Nu e tocmai indicata.