| LoveMusic a întrebat:

Dragi utilizatori TPU, m-am gândit azi la voi.Nu ştiam pe cine să anunţ, ca România să nu mai fie plină de hackeri (scuze dacă nu am scris corect, nu mă pricep în domeniu). Am primit un mass cu site-ul acesta: http://www.muzicafree.3x.ro/aflaparola.htm (ATENŢIE! NU completaţi până ce nu citiţi "întrebarea" mea!). Aşa, deci "cică" merge. Dar de fapt tu crezi că spargi parola victimei şi de fapt "persoana" care se ascunde în spatele acelui site, ţi-o sparge ţie, adică te fraiereşte.Deci niciodată, nu completa şi yahoo-ul (sau oricare alt mail: yahoo, hotmail, ymail, etc) şi parola ta fiindcă o păţeşti.Am vrut prin această întrebare să demonstrez că nu sunt ca alţii, adică nepăsătoare şi că, chiar dacă nu aţi fost primii la care m-am gândit (recunosc!) m-am gândit şi la voi. Sper să-mi ascultaţi sfatul.Am auzit şi de persoane care au "muşcat-o". Sper să nu fiţi printre. Dacă aţi păţit-o, cum a fost? Puteţi descrie starea de "nervozitate" pe care aţi avut-o? Mulţumesc! :-*

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu esti persoana cinstita?
Ai windows cu licenta? Ai licenta la toate programele folosite? Nu cred, asa ca ...mai moale!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cine naiba ar putea fi atat de tembel incat sa-si bage paroloa de mail pe un site strain. Mi se pare chiar absurd.

| Eu4EverX a răspuns:

Multumim de avertizare!

| bluesky a răspuns:

Nu am patit cu spartul parolelor, dar am patit ca mi-a trimis de descarcat un virus, bineinteles ca nu l-am descarc
at ca era dubios, dar daca era cineva fara experienta ar fi muscat-o.

Asta e destul de evident, adica pentru ce sa iti scrii parola ta, daca tu "spargi" parola altuia, e batato la ochi.

Multumesc pentru informatie!

| LoveMusic explică:

Brigaela, crede-mă că cunosc pe cineva care a muşcat-o. Şi încă nu şi-a ratat un singur id, ci două. happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intre noi fie vorba, si-a meritat-o. Se numeste impozit pe prostie.