Cauta cauza care a dus situatia aici, e o scadere a respectului de sine si nu e bine. Undeva, sau ceva a creat aceasta bulversare a ierarhiei valorilor si trebuie sa faci ceva. Fa lucruri care sa-ti aduca in suflet bucurie, schimba-ti look-ul, garderoba(oricum vine iarna), nu te izola si inconjoara-te de prieteni devotati. Si stii care este cea mai buna reteta de fericire?-DRAGOSTEA
E nasol, inseamna ca treci printr-o faza depresiva si acum dn pacate, chiar e sezon Incearca sa iti schimbi ceva in stilul de viata: alta coafura, umbla cu capul sus, schimba-ti machiajul sau machiaza-te, incearca sa adopti intr-adevar atitudinea "mi se rupe". Eu am trecut printr-o etapa de-asta si doar asa am iesit. in plus, fa ceva ce-ti place, cu o prietena sau chiar singura. Inscrie-te la un curs, o excursie - incearac sa faci ceva ce iti place, fara riscuri, dar intr-un mediu controlat de tine. Iti vei recastiga increderea in tine.
Bun primul lucru nu te stresa respira profund si uita de tot in cateva minute. Casa ramai calm iti recomand sa faci un pic de yoga, si eu eram asa ca tine Dupaia schiba ceva din viata ta orce te poate inveseli, de exemplu coafura sau garderoba, poti sa te pui sa faci ceva sport inotul ii foarte bun sau basket, imbla cu capul in sus si daca te pasa foarte mult ce spun alti de tine pai nu conteaza adica niciodata o sa poti sai placi pe toti pentru ca lumea este asa tu distreazate tot timpul ce poti nu nu-i baga de seama. Nuti pierde adolescenta este etapa cea mai frumoasa din toata viata ta. Si inca un sfat traieste momentul, saruta incet si traieste la maxim nu pierde nici o zi din viata.( scuze de ortografie) Multa bafta.
Am trecut si eu prin asta, si o sa iti spun ce sa faci :
poti sa mananci pentru ca nu o sa te ingrasi daca faci si putin sport
In fiecare zi dimineata uita'te in oglinda si concentreaza'te pe ce iti place la tine... gandeste pozitiv si in legatura cu cei din jur... daca te jigneste cineva baga'ti cv in ei si gta [la figurat].Nu trebuie sa te ingrijoreze ce cred ceilalti despre tine pentru ca nu toata lumea o sa te placa, ce'i care iti sunt cu adevarat prieteni sau tin la tine te accepta asa cum esti, deci sa nu iti pese ce cred cei care spun lucruri urate despre tine