| Anne2000 a întrebat:

Dragii mei lamuriti-ma odata pentru totdeauna ca m-am saturat sa tot pun intrebari de genul. Ati incercat procesul cu cafea pentru inchiderea naturala a parului? Cum trebuie sa procedez? Imi lasa parul aspru sau nu? Il inchide cu adevarat la culoare sau sunt doar aberatii? Am mare nevoie de ajutor, sau stiti altceva care imi poate inchide parul cu adevarat fara sa-l faca aspru? Va rog, raspundeti la intrebarile mele. Am mare nevoie de ajutor. Cine imi da raspuns la toate intrebarile va primi fundita mare. Haidimmm repede! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Roxxxxi a răspuns:

Cafeaua este o metoda buna de inchidere a nuantei parului. Se foloseste astfel:

- prepara o cafea tare
- las-o sa se raceasca
- pune cafeaua intr-un castron
- spala-te pe par folosind cafeaua
- clateste cafeaua de pe par
- spala-te pe par cu samponul si balsamul tau obisnuit
- usuca-ti parul cu ajutorul unui prosop uscat

Aceasta este o metoda destul de simpla si rezultatele se vad destul de repede. Cafeaua iti pateaza parul, si il face mai inchis la culoare. Aceasta metoda, iti va da doar o nuanta mai inchisa a culorii parului, dar daca vrei o schimbare mai drastica, trebuie sa repeti procesul de cateva ori. Cafeaua se poate folosi pentru intunecarea tuturor nuantelor de par, dar cele mai bune rezultate se vad la parul mai deschis la culoare sau de culoare medie.

| Anne2000 explică (pentru Roxxxxi):

Dar eu am parul saten deschis auriu!? Mmm... uite asa e parul meu http://marijuana.sunphoto.ro/My_hair/91236328 deci e deschis zic. Mai ales la soare, vaiii fratemiu imi zice ca-s blonda si ma oftica de mor. Deci se va inchide la culoare daca folosesc cafeaua? Dau funda.

Raspunde daca vrei funda! Daca nu, degeaba ai mai raspuns.

| Roxxxxi a răspuns (pentru Anne2000):

Pai normal ca se va inchide la culoare.Fi si tu un pic mai sociabila ca suntem aici ca sa te ajutam nu sa zici "raspunde daca vrei funda".Cu cat folosesti mai multa cafea in mai multe zile ti se inchide tot mai tare.

Multumesc, stiu dar am nevoie repede de raspuns draguto. :* Dau funda.

| Roxxxxi a răspuns (pentru Anne2000):

:*

5 răspunsuri: