anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragii mei?! Maine am teza la limba si literatura romana.si sunt foarte stresata, ce pot face sa nu mai fiu asa? Vreun sfat? Nu-mi este frica pentru ca am invatat, dar sunt foarte stresata! sad
Multumesc frumos! happy

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Draga mea, daca ai invatat, nu ai motiv sa fii stresata. Totusi, aceasta stare este normala...este o incercare ca oricare alta, ceva necunoscut de care ai oarece teama. In clipa cand vei primi subiectul, sigur te vei concentra asupra raspunsului si totul o sa fie bine.
Succes si ai incredere in tine!

5 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

O sa iti dau cateva sfaturi[kiss]

1. Gandeste pozitiv.
2.Ai invatat! Nu trebuie sa te streze nimic![big grin]
3.Gandeste ca nu este prima teza, sigur vei sfarsi cu bine!
4.Nu iti pierde sansele! Nu te oprii!

>Succes la teza[winking]!

| doinitza12 a răspuns:

Mai intii incearaca sa uiti de asta... apoi mianinca ceva ce iubesti cel mai mult.asculta muzica care iti place...si in cele din urma spuneti'eu voi da teza caci asta chiiar o pot face' asa fac eu sper sati ajute

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa este, dar intotdeauna cand am astfel de teze/examene etc, ma simt stresata si intr-un an am fost internata doua saptamani si ceva, din cauza unei simple lucrari straight face mi-a curs sange din nas (hemoragie) si de atunci am ramas asa... straight face

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ascultă muzică, urmărește un film care să-ți capteze atenția, etc.
Succes și fără stres la teză!
Pa, pa.

| edy132 a răspuns:

Tragete de urechi.Serios, antrenorul meu mi-a spus ca daca ne tragem de urechi se mai elibereaza din stres, sau uitate la un film/TV ca sa uiti de teza.