Înțeleg...
După părerea mea, ai făcut tot ce se putea. Nu poți ține lângă tine unele persoane. E mai bine să le lași să plece, să se îndepărteze.
Faptul că evita să vă vedeți explică multe...
Știu că este foarte greu să încerci să o uiți, dar e singurul lucru de făcut.
Nu-ți faci decât ție rău gândindu-te la ea. Ei îi este foarte bine probabil în momentul de față.
Bucură-te de puținii prieteni pe care îi mai ai, ieși cu ei, încearcă să cunoști alte fete.
Dumnezeu are pe cineva special pentru fiecare dintre noi, pe care-l găsești când te aștepți cel mai puțin.
Știu că nu prea te încălzesc răspunsurile mele, dar trebuie să accepți adevărul și să mergi mai departe.
La mulţi ani!
Tu o descrii ca fiind "o persoană calculată, foarte de treabă, sensibilă, delicată", dar spui că a devenit o tipă cu fițe.
De ce nu încerci să vorbești cu ea?
Poate că încă a ramas persoana pe care tu o știai. Poate că societatea a facut-o să se schimbe.
Sunt sigură că nu a uitat timpul pe care l-ați petrecut împreuna.
În rest, cred că ar trebui să încerci să mai socializezi, să-ți găsești noi prieteni.
Ești la o vârstă foarte frumoasă, la care viața merită trăită din plin.
Sper ca te-am ajutat!
O seara bună!
Înțeleg...
După părerea mea, ai făcut tot ce se putea. Nu poți ține lângă tine unele persoane. E mai bine să le lași să plece, să se îndepărteze.
Faptul că evita să vă vedeți explică multe...
Știu că este foarte greu să încerci să o uiți, dar e singurul lucru de făcut.
Nu-ți faci decât ție rău gândindu-te la ea. Ei îi este foarte bine probabil în momentul de față.
Bucură-te de puținii prieteni pe care îi mai ai, ieși cu ei, încearcă să cunoști alte fete.
Dumnezeu are pe cineva special pentru fiecare dintre noi, pe care-l găsești când te aștepți cel mai puțin.
Știu că nu prea te încălzesc răspunsurile mele, dar trebuie să accepți adevărul și să mergi mai departe.