Daca inveti atunci nu are cum sa te scoata la tabla si sa-ti dea nota 4 in conditiile in care stii sa raspunzi corect.
Deci mai bine pune mana pe carte si nu le mai da motiv sa te pice. Asta mi se pare cel mai bun mod de a le da peste nas.
Te scoate la tabla cu gandu sa-ti dea 2 si nu va putea sa-ti dea 2 pentru ca stii sa raspunzi.
N-ai ce sa faci, in tara asta de rahat toti sunt mana in mana, cea mai buna solutie ar fi sa te muti la un alt liceu!
Imi pare rau de situatia ta. Daca exista si o alta scoala aproape de tine mai bine ar fi sa te transferi acolo. Asta inseamna sa te dai batuta si nu este corect daca tu nu ai gresit fata de acel profesor. Ia o decizie impreuna cu parintii tai si vezi ce este mai bine pentru tine. Acum bucura-te de sarbatori si inainte de inceperea semestrului luati o decizie impreuna.
Sarbatori fericite si mult succes la scoala!
Wow...nasoala situatie.
Nici nu stiu ce sa zic
Eu cred ca singura solutie e sa te transferi
Sunt de acord cu Rorooo
Si eu trec printr-o situatie similara dar nu prea ai ce-i face decat sa te transferi.nu incerca cu reclamatii ca nu te asculta nimeni.Bafta!
Parerea mea este sa te transferi la alta scoala, sau ia-ti parinti de mana si du-te cu doveziile la inspectorat ca iei sigur trebuie sa faca ceva, ATI UREZ BAFTA, sper ca ti-am fost de ajutat
Pai cea mai usoara varianta ar fi sa o iei de la capat. Vreau sa spun, ca ar fi mai bine sa te transferi la alt liceu daca nu poti sa lamuresti situatia. Daca te intalnesti cu el pe starda intreaba-l de ce se razbuna pe tine ca tu nu i-ai facut nimic rau. Spune-i directorului, muta-te in alta clasa daca poti.
Eu te sfatuiesc sa mergi cu ''dovezile'' la inspectorat...ca acolo sigur vor lua masuri...bafta
Care e problema? Poate sa scrie cat vrea!
Important este sa fie ajutata, nu sa i se reproseze cat de lunga este povestea.
anonim_4396 întreabă: