| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a întrebat:

Dragii mei va rog sa ma ajutati cu o problema(iubitului meu i se intampla ceva nasol.)vara trecuta... el nu stie sa inoate si era sa se inece.de atunci adica de un timp cand isi aduce aminte de acel neplacut moment incepe sa tremure sau ex:cand isi ia aer mult isi aduce aminte cum se inceca. E ceva prin care nu doresc la nimeni sa se intample. Dar vreau sa-l ajut cu problema asta.sa-l ajut sa treaca peste(ce sa fac?)

7 răspunsuri:
| emillie a răspuns:

Pai tu nu prea poti sa-l ajuti decat cu vorbele. Adica ma refer sa-i spui ca e totul OK de fiecare data cand i se intampla. In rest poate ar fi mai bine sa consulte un psiholog,stiu ca e un raspuns pe care aproape oricine ti l-ar da, dar sunt sigura ca multe persoane au fost in faza cand erau sa se inece, dar din moment ce el inca isi aduce aminte de aceea faza chiar daca a trecut o jumatate de an, daca inca mai tremura si etc. mie mi se pare ceva destul de serios.

| alex199926 a răspuns:

Spune-i ca totul a trecut si ca sa aiba grija alta data.(am trecut prin asta cand eram mai mice am cazut si mi-am indoit coloana si mi se taiase respiratia de atunci mereu mi-a fost rau cand imi aminteam )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-l la un curs de innot. dupa ce va invata sa innoate si sa respecte apa.il va asculta si apa pe el.si scapa si de frica.

| DenisPericolPublic a răspuns:

Sa-i arati ca apa nu-i asa de rea si dupa aia sa-l inveti sa innoate.

| BadBoyCristy a răspuns:

Zi-i sa mearga la psiholog.

| CristineDelaruss a răspuns:

Du-te inmpreuna cu el la un bazin inchis, si incet incet, invata'l sa inoate.

Bafta!

| Deny1333 a răspuns:

S-ar putea să fi devenit o fobie pentru el. straight face
Nu ai ce face decât să-l susţii moral sau să mergi cu el la un psiholog să-l consulte, poate se va remedia problema.
Ori, vara asta să mergeţi împreună la mare şi, avându-te pe tine lângă el şi încercând, uşor-uşor va reuşi. Tu trebuie doar să fii lângă el când are nevoie.
Asta va conta enorm de mult pentru el. happy