| Smoke_7892 a întrebat:

Dragoste sau Bani? (raspunde-ti sincer!)

Răspuns Câştigător
| BicolorBell;x a răspuns:

Uite, categoric sunt persoane diferite aici, ai creat doua tabere.
Stii ce? As fi ipocrita daca ti-as spune ca nu imi plac banii, ba chiar sunt o fire materialista, foarte!
Dar pana la urma, totul se rezuma la bani.Sa fim sinceri, daca esti fata Ale, si treci pe langa un baiat fara nici un ban in buzunar, sarac lipit pamantului, nu cred ca i-ai da foarte mare atentie.Bine,acum nu vreau sa vorbesc in numele tau, vorbesc in al meuhappy
Ar fi bine sa incercam sa pastram controlul, sa pastram un echilibru.Clar,dragostea si banii sunt dou extreme, dar daca stim sa le impartim in viata cum trebuie, crede-ma ca poti atinge o posibila armonie perfecta.
Multi aleg dragostea pentru bani corect? De ce nu am alege bani, pentru a obtine dreagostea? Stiu, pare stupid, dar cred ca ar fi mai bine asahappy
Hugshappy

44 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Bani. Dragostea o poti cumpara.Sau macar "un zambet sa-ti trezeasca amintirea"(nr.Vescan)

NOname
| NOname a răspuns:

Dragostea, fara "dar" si "poate"!

| Bacemi a răspuns:

Dragoste. Oricand. Cine ma cunoaste cu adevarat stie ca nu am nevoie de lux. Am nevoie in primul rand de siguranta. O siguranta pe care o am alaturi de prieteni adevarati si de femeia care ma poate face fericit. In viata mea pe primul loc stau 3 lucruri : adevarul, iubirea ( fata de prieteni si de o fata speciala ) si faptul ca vreau sa invat din greseli. Eu daca as putea avea traiul zilnic asigurat mi-as petrece timpul incercand sa invat cat mai multe si sa imi ajut prietenii.

| Victoria a răspuns:

Dragostea. Dar ca fericirea sa fie completa am nevoie si de bani.

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi mai intai dragostea apoi bani.

| Диана a răspuns:

Poti trai fara dragoste, dar nu poti trai fara bani. Parerea mea. happy

lolita
| lolita a răspuns:

"cand foamea intra pe usa dragostea iese pe geam." cu asta am spus totul.

| ClaraZ a răspuns:

Dragostea.Nu vreau sa am atat de multi bani incat sa nu stiu ce sa fac cu ei, vreau strictul necesar, sa imi ajunga cat sa traiesc cat de cat bine.Cu ce tear incalzi banii atata timp cat esti singura, cand sti ca nu ai pe nimeni langa tine, ca nu te iubeste cineva, ca nu te sustine cineva la greu? Daca am dragoste si sanatate, banii ii pot face:X

| shtephie a răspuns:

Daca ai sanatate, dragoste si bani, atunci ai o viata perfecta:X

| anka a răspuns:

Daca ai dragoste poti face si bani dar daca ai bani eventual poti cumpara un fel de dragoste. Nu se compara. DRAGOSTE MULTA.

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Dragostebatting eyelashes

| Roxy a răspuns:

Pai dragoste. hmmm... m-am lasat de aceasta obisnuita de vreo 4 anihappy
si bani am destui deci nici bani nu mai am nevoie caci am tot ce imi trebuiebig grin

| AndreeaaaaX a răspuns:

Dragoste:X

| lollipop29 a răspuns:

Dragostea

| DouaPuncteIcs a răspuns:

Dragoste... 100%sincerwinking

| AidaAmaranta a răspuns:

Sincer, Imi plac bani. dar imi place si dragostea.

| roxy_2350 a răspuns:

Dragoste. banii se duc la fel de repede cum ii castigi, dragostea insa ramane timp indelungat.

| PinkY a răspuns:

Dragoste straight face

| Dizzy a răspuns:

Cei care au ales dragostea. o sa muriti de foame cu ealaughing

| ELD a răspuns:

Poate sunt unele persoane care vor bani, dar nu sunt ca ele.Categoric dragostea, banii mai putin. Nu sunt o fire pretentioasa oh go on.

| Breakingthehabittonight a răspuns:

De obicei aleg banii, dragostea o poti cumpara din pacate cu bani happy

| soricica a răspuns:

In prezent am parte de dragoste si de bani...deci nu pot sa aleg, sunt cam dependenta de amandoualaughing
Bye:*

| ioandreii a răspuns:

Cred ca fetele cauta dragoste, dar o dragoste exclusivista, adica dragoste fata de un baiat care arata bine care e respectat de ceilati si mai are si ceva bani. si stiti de ce fiindca mai intai se iubesc pe ele si doresc un trup bun cu care sa se sadisfaca bine, ceva bani cu care sa-si permita distracti, si un barbat care sa le aduca respect nu rusine.
deci toti cauta dragoste dar dar se indragostesc intr-un mod egoist. pana a iubi o persoana iti trebuie viata atfel confunzi iubirea cu orice tresarire, pofta, pasiune sau atractie.

| wastingmytime a răspuns:

As spune dragostea, dar e cam greu sa o gasesti in zilele noastre pe cea adevarata, asa ca o sa aleg banii

| Allecsandra a răspuns:

In vremurile de azi... oh go on
iubire mai rar
deci...
Prima oara banii, apoi iubirea happy

| Deea :x a răspuns:

Draaaagosteee love struck si numai dragoste love struck

| BitchImfabulous a răspuns:

Normal ca dragoste bani ii facem dupa aiatongue

| Seby91 a răspuns:

Bani si sexwinking

| SupraDozaDeVise a răspuns: