Uite, categoric sunt persoane diferite aici, ai creat doua tabere.
Stii ce? As fi ipocrita daca ti-as spune ca nu imi plac banii, ba chiar sunt o fire materialista, foarte!
Dar pana la urma, totul se rezuma la bani.Sa fim sinceri, daca esti fata Ale, si treci pe langa un baiat fara nici un ban in buzunar, sarac lipit pamantului, nu cred ca i-ai da foarte mare atentie.Bine,acum nu vreau sa vorbesc in numele tau, vorbesc in al meu
Ar fi bine sa incercam sa pastram controlul, sa pastram un echilibru.Clar,dragostea si banii sunt dou extreme, dar daca stim sa le impartim in viata cum trebuie, crede-ma ca poti atinge o posibila armonie perfecta.
Multi aleg dragostea pentru bani corect? De ce nu am alege bani, pentru a obtine dreagostea? Stiu, pare stupid, dar cred ca ar fi mai bine asa
Hugs
Avem nevoie de amandoua, nu?
Dar daca e de ales, eu sunt pentru dragoste. Degeaba am un conac nu stiu unde, 25 de servitori, un dulap plin cu haine Chanel si multe altele daca nu am cu cine sa vorbesc, cu cine sa imi impartasesc bucuriile si tristetile, daca nu am pe nimeni care sa ma asculte raman singura pe pe tronul meu din aur care la primul cutremur se va prabusi pe podeaua de marmura neagra.
La urma urmei, toata viata este compusa din dragoste : la nastere avem iubirea parintilor, a fratilor. Dupa aceea iubirea amicilor, a prietenului. Mai tarziu, ne iubim copii, nepotii, animalele de companie etc.
Scuze daca am dramatizat dar ma cam plistisesc si compun texte din acestea.
Eu le-as combina. cate jumatate din fiecare
dar daca ar fi sa aleg una din ele, probabil banii
Cand te-am intrebat eu pe tine mi-ai raspuns bani ma bucur ca am o colega sicera eu aleg DRAGOSTEA
Dragoste( nu ma refer la sex. ma refer la relatie). bani nu iti aduc intodeuna fericire.si e mai important o persoana care sa te asculte si sa iti dea sfaturi nu bani care se duc pe eu stiu ce.
Sincer... nu pot trai fara una din ele. Dar cand e vorba de alegere ...aleg banii.
Pentru ca sunt o persoana care iubeste sa calatoreasca si sa aiba toata libertatea de care poate dispune.
In plus ador sa cittessc si cartile costa bani.
Iubesc sa fac cadouri si nu sunt o persoana care sa se uite la bani cand vine vorba de asa ceva, conteaza doar calitatea.
Si sincer. dragostea duce la casnicie ...nu stiu de ce dar nu ma vad in aceasta postura. Ori ca o sa lucrez intr'un salon unde o sa fiu hair stylist sau o sa fiu avocata ...viata de seara va fi activa dupa parerea mea pentru ca sunt o persoana dinamica si ador distractia si libertatea.
Dragoste! Din moment ce exista dragoste intre doi parteneri, banii nu mai conteaza, ei se fac impreuna [ daca vorbim de o casnicie]. Eu una nu m-as casatori niciodata pentru bani, mi se pare ceva lipsit de bun simt, de o iubire oarba, trecatoare. Este adevarat ca banii intretin fericirea, dar nu mereu! Raman la concluzia ca mai bine dragoste decat bani!
Bani sub imperiul Dragostei.Cu bani poti cumpara alimente, haine, masini, case, etc. dar daca un miliardar bolnav de cancer nu poate fi vindecat cu toate resursele financiare pe le are, dragostea il poate vindeca, il alina, inconjurat de lume buna, calda.