| anytha13 a întrebat:

Dragostea asta!sigh
Deci iubesc un baiat:-s si el m-a iubit.ma rog am foost fooarte buni prieteni pana miercuri cand mi-a zis ca sa impacat cu fosta lui iubita nu am mai vrut sa mai stiu nimic de el. dar ma suna non-stop! am vorbit ca el pe mess ieri si mi-a zis ca-i pare rau dupa mine!:\
Azi dimineata mi-a trimis un sms "Buna dimineata! Ce face ingelasul ala mic si somnolos?":\
Si dupa m-a sunat zi. mi zice "Neata frumoasa!" ma alinta dar nu i-am dat prea mare importanta! De la 8 pana acum m-a sunat de 9 ori si nu i-am raspuns
Sincer.nici nu stiu ce sa cred ma iubeste sau nu?straight face
Si. ce as putea face?
Fundabig grin

7 răspunsuri:
| Forcas_9823 a răspuns:

Intreaba-l ce are de gand.

| Graphee a răspuns:

Buna.

Eu iti recomand, sa discuti cu el sa afli daca te iubeste.
Habar n-am daca te iubeste sau nu.

Bafta.

| RoxanaPicsi a răspuns:

L-ai intrebat vreodata de ce te alinta!? Probabil o sa iti spuna : "Dar de ce, nu iti place?" Asa zic toti. Vorbiti neaparat si spune-i tot ce gandesti! Succes :* Fundita?batting eyelashes

| anad a răspuns:

Poate a fost doar o gluma sau a vrut sa vada ce zici si cat tii la el. Sigur si-a dat seama ca tine, de fapt, la tine. Acum incerca sa dreaga lucrurile si poate ar fi bine sa va impacati, ca sa vezi ce a fost. Cel putin te lamuresti daca are sau nu viitor relatia voastra. S-ar putea ca tu sa nu treci asa usor peste acest gest!

| takeaway4love a răspuns:

Dupa cum a vb.cu tine eu cred ca da

| xPinkSunShine a răspuns:

Nu stiu ce sa cred.Se poate sa te alinte si pentru ca sunteti buni prieteni dar cel mai probabil este ca te place.
Sfatul meu este : Discuta cu el! Asa te scapi de indoieli!
Bafta!
Sper ca te-am ajutat!

| Elly213 a răspuns:

Ia-l putin la misto.
E ciudat tipul, sau mai bine zis misterios.
Poate te place si vrea sa te faca geloasa.
Pune o prietena/un prieten de al lui sa-l intrebe ce are de gand.

Succes!