Cu parere de rau o spun: dragostea tine cont de distanta. Fostul meu iubit m-a lasat dupa 4 ani de relatie, plecase in Spania si acolo a intalnit pe altcineva, deoarece, zice el, avea nevoie de afectiune, de cineva langa el etc. Si tot cu parere de rau spun ca nu am auzit pe nimeni care sa spuna: da mai, nu ne-am vazut de 2 ani dar ne iubim la fel de mult. Cu toate acestea, daca nu am auzit eu sau nu mi s-a intamplat, asta nu inseamna ca nu exista cazuri in care dragostea a rezistat in ciuda distantei.
Totul depinde de intensitatea sentimentelor. Distanta nu este un impendiment cand vorbim de o relatie serioasa ce presupune pasul urmator pentru o viata de concubinaj. Asta presupune in primul rand sinceritate si a fi deschis fata de partener. Nu e loc de orgolii prostesti. Cand te vezi la un anumit interval de timp cu partenerul si pastrati relatia vie in acest timp, distanta poate fi chiar un avantaj. Totul depinde de partener si de cum vede fiecare o relatie.
Nu tine cont de distanta.Cu vointa, iubire si speranta si intelegere see poate cladi o relatie si daca aceasta este la distanta.Desi in ziua de azi putine sunt relatiile la distanta care si tin dar cele care sunt sunt demne de admirat.
Uite. mie imi placea de un baiat.
in vacanta de vara nu ne-am vazut de loc.eram foarte fericita, nu ma mai gandeam la el etc
atunci cand l-am vazut, totul a devenit ca inainte.
acum in vacanta asta, iarasi nu o sa il vad, acum nu simt nimic, adica nu imi este dor etc. dar cred ca atunci cand il voi vedea, iarasi imi vor reveni sentimentele.
eu cred ca distanta te face sa uiti p loc, dar nu-ti face dragostea sa dispara.
Rezista pentru ca daca nu rezista nu a fost nimic special si daca e adevarata DA eu asa cred ca rezista pana`n panzele albe