| Cristinutzaa2806 a întrebat:

Dragutilor,cum a fost la voi primul sarut? a-ti avut emotii? unde sa întâmplat si cum?

Răspuns Câştigător
| Originaly a răspuns:

Primul sarut?big grin hmm il tii minte toata viatalaughingam avut emotii, s-a intamplat pe strada cu o fata care eram atras fizic de ea...laughinggolaneala, dar vezi nu poti uita clipa!

13 răspunsuri:
| swagMeOutBitch a răspuns:

A fost atat de demult incat nu imi mai amintesc nici cu cine a fost

| Cristinutzaa2806 explică (pentru swagMeOutBitch):

Nu conteaza cu cine a fost ci cum s-a intamplat. poveste conteazawinking

| HeadUpAndSmile a răspuns:

Primul sarut? day dreaming Imposibil de uitat! a fost foarte frumos! aveam o grămadă de emoţii. Eram singuri afară; stătea să plouă. S-a apropiat de mine şi m-a sărutat. Pur şi simplu nu mai ştiam de mine!

| yoo23 a răspuns:

Primul meu sarut a avut loc intr-o seara de toamna, in plina strada chiar dupa ce am iesit de la scoala.A fost umed si adanc.Norocul meu a fost ca partenera de atunci era experta in sarut si nu numai.Am avut mari emotii, a fost destul de scurt, iar la final mi-a ramas si un mozol pe la gura ca amintire pana acasalaughing

| thekidno1 a răspuns:

Primul sarut este frumos.
La al 2-lea deja e plictiseala si incepi sa cauti pasarica/pasarel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E frumos...si ud.laughing

| Loreddana a răspuns:

Scarbos

| pcornelia18 a răspuns (pentru Loreddana):

Fc scarbos loredana

| Loreddana a răspuns (pentru pcornelia18):

Excuse me?

| Jhfdfd a răspuns:

Hmmm thinking primul meu sarut :-s a fost ciudat si dragut in acelasi timp love struck.
In ciuda faptului ca am fost putin fortata :-s adica nu mai ajungeam repede acasa rolling on the floor) imi lua ceva mai mult, pentru ca ma plimbam cu ex-ul cu scuterul si la un moment dat :-s s-a oprit si a zis ca daca nu ne sarutam nu ma duce inapoi acasa rolling on the floor)), iar eu neaspteptandu.ma am inceput sa tremur rolling on the floor) incat a observat si el laughing, era penibil I don't want to see pentru ca m.a si intrebat ce am, apoi i-am spus si a ras, dupa care ne.am luat in brate... si... s-a intamplat minunea rolling on the floor)).
Frumos e doamne la inceput laughing)!

| Paoo a răspuns:

Primul sarut, hmmm.
Poi la mine a fost in sala de clasa, am avut emotii foarte mari, pur si sumplu am inghetat. Insa al doilea, deja a fost mai...intelegi tu!

| mirabela26craiova a răspuns:

Hey! primul meu sarut a fost intr-un parc dar din pacate nu a iesit cum ma asteptam pentru ca nu prea imi placea de timp si m-a luat prin surprindere.A fost un sarut simplu si nici nu prea am avut emotii. Funda?:d

| pcornelia18 a răspuns:

Pai primul sarut a fost pe neasteptate de la un baiat ce inca nu era iubitul meu si a fost la o piscina