| TabooR a întrebat:

Drama vieti mele sad am aflat ca nu exista Mos Craciunsad

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu asta numești dramă?
Eu ce să mai zic că nu o mai am pe mama lângă mine?
Fii serios!
Crăciun fericit!
Pa, pa.

| Adry05 a răspuns:

Doamnelaughing)) asta numesti drama?rolling on the floor eu cand am aflat ca nu exista am inceput sa radlaughing iar tu...cica drama hai ma fii serios! inseamna ca tu nu stii ce e aia o drama daca tu asa un lucru marunt numesti dramastraight face, dar aia care le moare o persoana draga [Doamne fereste] aia ce sa mai zica?

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a răspuns:

Mos Craciun este doar o fictiune.Mos Craciun sunt parinti...Imi pare rau sa te dezamagesc dar este adevaratsad
Povestea lui Mos Craciun
Candva, de mult, la marginea unui oras, traia un mester batran care facea jucarii.Tot anul mesterea la ele cu dargoste si rabdare.Erau minunate si nu se asemanau una cu alta.
In ajunul Craciunului, batranul mester pleca din oras sa'si vanda jucariile. Oamenii din acel oras nu erau prea bogati.Mesterul le vindea jucariile pa mai nimic.
Dar asta nu'i scadea cu nimic bucuria de a face jucarii de care copii sa se bucure.
Mesterul vanduse toate jucariile si se intoarse acasa.La marginea orasului s-a oprit sa priveasca o fereastra.Stia ca acolo locuieste o familie saraca si se intreba ce jucarii or fi primit copii din aceasta casa.
Trei copii visau cu voce tare:
Daca am avea un soldatel de plumb, numai unul, ne'ar fi ajuns...
Ne'am juca impreuna si nu ne'am certa nici o data pe el.Batranul stia ca nu mai are nici o jucarie si tare ar vrea sa le daruiasca macar una. Dar ce minune? Tocmai un soldatel de plumb rasarise, nu se stie de unde, in fundul sacului.Si,astfel dorinta celor 3 frati sarmani, s-a indeplinit...
In drum spre casa batranul gandea:
As vrea sa fac atat de multe jucarii, incat sa daruiesc una fiecarui copil din lume, dar mai ales celor sarmani, carora n'are cine sa le cumpere.
Si acum mergand asa, pe ganduri, vazu in zapadaun pui de caprioarac care'l privea cu ochi tristi:
Sarmana faptura, ce te doare?
Se pare ca puiul de capriorac se ranise la un picior.Cum a stiut si cu ce a avut la indemana, i'a legat rana si la ajutat sa se ridice.
Atunci faptura aceia gingasa i'a vorbit cu un glas limpede ca si de copil:
Acum vad ca ai o inima buna, dorinta ti se va indeplini.
Ca din pamant a aparut o sanie fermecata purtata in zbor de niste reni minunati.
Si batranul sa inaltat cu ei si slava cerului insetelat, spre o lume de basme.Chiar si hainele lui saracacioase se preschimbasera in niste haine neobisnuite de culoare rosie. O multime de pitici ca si cei din povesti l'au intampinat bucurosi.
Pitici erau harnici si indemanatici, gata sa se apuce de treaba.Materialele se gaseau din belsug, caci nu se stie cum, se inmulteau mereu si nu se terminau niciodata. Iar batranul mester priceput ii indemna pe pitici si impreuna faceau jucarii, mereu mai multe si mai frumoase.
In seara de Ajun, sosesc colindatori, la fiecare casa, ei aduc vestea minunata a nasterea Domnului si ureaza un an mai bun si imbelsugat.
Este noaptea in care visele copiilor se indeplinesc... A doua zi in dimineata de Craciun, in jurul bradului impodobit, bucuria nu mai are margini.Nici unul dintre ei, nu a fost uitat. Iar dupa numele sarbatorii copii i'au pus numele de Mos Craciun, si asa a ramas pana astazi...
Sper ca ti'a placut povestea mea... Daca ti'a plcut chiar asa de mult poti sa ma rasplatesti cu o funditabig grin

| Contrast a răspuns:

Conteaza mai mult expeditorul, decat darul in sine?

| Thunderstruck a răspuns:

Si Legiuitoarea si Contrast au dreptate
mare lucru sa aflii ca nu exista o poveste tampita l-)eu am murit de ras cand am aflat(6 ani)laughing

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Cum?
nu exista!?
pai cum asa?
mama si cu tata m`au asigurat ca exista!
cum sa nu existe?
uh faci nisto de noi?
ma duc sa ma omor!crying
dc mi-ai stricat visul copilariei ce credeam ca e realitate!

da` dc nu exista mos craciun?crying

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Glumeam!big grin

| TabooR explică:

Era o gluma dar...laughing

| Georgiana2905 a răspuns:

S eu am aflat darde fiecare data cand vine Craciunul ma prefac ca nu stiu nimic, ca Mosul sa nu aiba dubii in a mai veni sau nu. Sa fereasca Dzeu sa nu vine mosu in vreun an ca nu mai vb cu mama laughing ...Chit ca nu mai sunt la varsta la acre sa ast.

| FaraNumeNuoah a răspuns:

laughingamuzant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e drama omule? Da ce ai 3 ani? cum tiai dat seama ca nu exista? eu cand am aflat eram superfericit ca in sfarsit pot sa imi cumpar eu cadoul. Ce vremuri... de atunci au trecut ani si ani dar nu cred ca te intereseaza continuarea asa ca poate te inveselesti de la cadouri si ma rog BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce radeti, intr-un fel.este o oarecare drama.Pentru ca, cred ca ati vazut si voi diferenta atunci cand eram mici si il asteptai pe mosu' cu nerabdare, eu chiar numaram zilele pana la craciun.Acum...craciunul mi se pare o porcarie, poate ca si din cauza starii familiei mele acum. dar, si aflarea inexistentei mosului este o drama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E na pe bune nu exista?