| DaniiWtf a întrebat:

Droguri?
Sau NU droguri?
[Nu ma apuc. chill. vreau doar pareri.imformatii etc]
Fundii.tongue

Răspuns Câştigător
| TeddyAn a răspuns:

Am discutat pe tema asta în clasă.
Well, sunt părţi pozitive şi părţi negative pe ambele maluri...
(vorbesc despre legalizarea drogurilor)
Dacă drogurile s-ar legaliza nu ar mai exista riscuri de infectare iar tentaţia ar fi mai slabă (cel puţin în rândul adolescenţilor), pe de altă parte ştim ce efecte au drogurile asupra intelectului şi organismului.
Cât despre consum, total NU! Vezi sus de ce

6 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

NU droguri. happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu absolut!

| Khanikua a răspuns:

Eu zic mai bine nu ca o sa iti distrugi singura viata sau singur ke oi fi big grin dupa devii dependent si nu mai pot sa te lasi o sa faci orice sa faci bani ca sa iti iei o sa finzi orice chiar si din casa eu una zic ca nu e bine sa te apuki de akest "sport " pnm faci cum vrei eu doar ti-am zis si primadaata cand ai sa inkerki nu o sa iti placa asi sa te simti nasolhappy

| CookieYumm a răspuns:

Absolut Nu! straight face
Mai sunt de acord cu tutunul in cazul generatiei noastre. As putea spune ca tutunul nu dauneaza in halul in care o fac drogurile. Sunt constienta ca si tutunul dauneaza dar nu aduce dependenta.
Cine spune ca nu se poate lasa de fapt nu vrea nu ca nu poate.
Pe de alta parte drogurile aduc dependenta.
Odata ce ajungi sa fii dependent de aceste substante nu prea ai
cale de intoarcere.
Din pacate vei realiza prea tarziu ca ti-ai distrus toata viata din cauza unei prostii oh go on.
Funda?batting eyelashes

| Trissy1 a răspuns:

E o tampenie! Nu incerca! Doar te ameteste si e ca si cum ai fi beat/a. Nu e bine pentru sanatate sad Nu ti-o strica! depinnde, se pot lua gen sa tragi pe nas, sa te injectezi, sa fumezi un tip de droguri sau ca si sirop [rofedex, de exemplu ] sadpuppy dog eyes funda? big grinlaughing puppy dog eyes

| Aurorah a răspuns:

Buna!
Pai o persoana care este intreaga la minte si care stie despre roscurile drogurilor ar opta pentru alegerea "NU droguri" ei bine eu fac parte din categoria asta pentru simplul fapt ca m-am documentat si stiu ce nu castig nimic consumand droguri deoarece Abuzurile de droguri, prin lege, sunt interzise publicului larg. Majoritatea tarilor restrang uzul catorva droguri recreationale, ceea ce este legal si nu variaza in limite largi. Pozitia legala in orice tara va depinde de atitudinile istorice si culturale fata de drogul respectiv, si in multe tari este o chestiune de continua controversa.In concluzie Nu am de ce sa folosesc droguri nu ma ajuta cu nimic nu sunt mai speciala decat ceilaltii daca le folosesc nu o sa am mai multe drepturi etc. dinportiva o sa am multe probleme iar Cei care se ocupa cu droguri comit un abuz daca cu stiinta permit fabricarea lor, vanzarea sau uzul lor. Un abuz este de asemenea comis daca acestia ignora semnele suspicioase referitoare la activitatea ilegala care se defasoara.

Importul sau exportul de droguri controlate sunt ilegale, si este un serios abuz in incalcarea acestei legi. Puteri considerabile au fost indreptatite de tribunale in ordine de confiscare impotriva oamenilor invinuiti de trafic de droguri, sau care iau profit de pe urma lor, pentru a-i lipsi de fructul comertului de droguri.

Întrebări similare