Cucerind-o. Cum vrei să te placă, dacă nici măcar n-ați stat de vorbă vreodată?
Acordă-i atenție, fă-o să râdă, ajut-o și apăr-o, când e nevoie, fă-i complimente măcar ocazional și în timp, poate vei deveni pentru ea ceva mai mult, decât o simplă cunoștință.
Succes.
Ooo.come on.asta e de grupa mica.zii amicului tau sa nu iti mai povesteasca despre prietena lui si bagate in seama pe langa ea deveniti prieteni si turneooo! gata...e la picioarele tale
Dude am 17 ani ea 15.eu invat de dimineata, ea after. E greu sa ne intalnim.Singura varianta e sa vorbim pe mess...Stiti care e faza? Ea e disperata ca a fost cu alt prieten de'al meu care a lasat'o. Nu cred ca tipul ala e mai frumos ca mine. Daca vreti sa va convingeti sau sa va spuneti parerea add me.
Pai da. date bine pe langa ea. si. programativa candva sa v intalniti in pausa mare cand aia de dupa amiaza intra si aia de dimineata ies si la mine in sc este asa un cuplu: una d a7a cu unu d a9a si sa stii ca supravietuiesc )
Greeu.extrem de greu.Pai in primul` si in primul` rand trebuie sa faci cunostinta cu ea sa deveniti prieteni apoi cine stie.dar daca ea tine la el mai greu.stii ce vreau sa spun.fiindca e imposibil sa ii treaca asa una doua parerea mea.Cel mai bine ee e sa ii spui prietenului tau si poate va intelege.si cine stie. succes!
Face to face man.Ori la bal ori la spital. Daca te place e a ta, daca nu sprry man. Funda?