anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dude! I need your help! Ieri a fost balul bobocilor si m-am indragostit de "miss popularitate". Astazi un prieten mi-a zis ca a fost cu ea in parc si ca s'au sarutat(el nu stie ca imi place de ea). Cum sa o fac sa renunte la el? Mentionez ca nu am vorbit niciodata cu ea!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cucerind-o. Cum vrei să te placă, dacă nici măcar n-ați stat de vorbă vreodată?
Acordă-i atenție, fă-o să râdă, ajut-o și apăr-o, când e nevoie, fă-i complimente măcar ocazional și în timp, poate vei deveni pentru ea ceva mai mult, decât o simplă cunoștință.
Succes.

5 răspunsuri:
| Catcherintherye a răspuns:

Ooo.come on.asta e de grupa mica.zii amicului tau sa nu iti mai povesteasca despre prietena lui si bagate in seama pe langa ea deveniti prieteni si turneooo! gata...e la picioarele tale

| LeonardoDC a răspuns (pentru Catcherintherye):

Dude am 17 anihappy ea 15.eu invat de dimineata, ea after. E greu sa ne intalnim.Singura varianta e sa vorbim pe mess...Stiti care e faza? Ea e disperata ca a fost cu alt prieten de'al meu care a lasat'o. Nu cred ca tipul ala e mai frumos ca mine. Daca vreti sa va convingeti sau sa va spuneti parereawinking add me.

| Catcherintherye a răspuns:

Pai da. date bine pe langa ea. si. programativa candva sa v intalnitiwinking in pausa mare cand aia de dupa amiaza intra si aia de dimineata ieswinking si la mine in sc este asa un cuplu: una d a7a cu unu d a9a si sa stii ca supravietuiesc laughing)

| xFinetti a răspuns:

Greeu.extrem de greu.Pai in primul` si in primul` rand trebuie sa faci cunostinta cu ea sa deveniti prieteni apoi cine stie.dar daca ea tine la el mai greu.stii ce vreau sa spun.fiindca e imposibil sa ii treaca asa una doua parerea mea.Cel mai bine ee e sa ii spui prietenului tau si poate va intelege.si cine stiesmug. succes!

| sfzgfer a răspuns:

Face to face man.Ori la bal ori la spital. Daca te place e a ta, daca nu sprry man. Funda?