Eu merg pe varianta increderii in sine.Adica tu ca Dumnezeu trebuie sa ai incredere in tine, sa fi fericit, plin de toate cele bune, perfect, fara greseala, atotiitor si atotstiitor.Deci trebuie` sa crezi in tine.Deci nu e ateu. E destul ca suntem noi de ce sa fie si el
De unde atatea epitete pentru Dumnezeu Atotputernicul? Pe siteul asta am vazut ca Creatorul cerului si pamantului este ca o carpa de sters pe jos.Egoist,ateu,rau,nemilos,neinsemnat.La ce ai vrea sa se inchine Dumnezeu cand el este absolutul? La tine, la capre, la muste ...la ce? si scuza-ma cu modul asta de gandire numai parte din Dumnezeu nu esti...ci din ceva mai intunecat.
Raul a venit din neascultare. Din neascultarea si mandria lui satan.Ca este tolerat de Dumnezeu e adevarat. Dar cand iti ofer o jerfa asa mare iti si cer mult. Dumnezeu e in contemplatie activa pentru ca el ne-a creat pentru el nu pentru satan. Dar daca noi vom continua sa ascultam de satan de ce crezi ca el ar face minuni pentru noi?
Hei!
De unde ai scos tu ca Dumnezeu e ateu? Raul noi l-am mostenit din adam si eva (din satan). Cand Adam si Eva locuiau in gradina Edenului, raul nu exista. Era totul bine. Dar cand a intrat pacatul in ei, atunci a aparut si raul. Important e ca noi sa credem in Dumnezeu si sa implinim Cuvantul Lui. El ne iubeste mai mult ca oricine pe lumea asta. Raspuns la toate intrebarile tale ai aici: www.viatavesnica.tr.gg/
Gbu :]
Dumnezeu nu e ateu.In biblie nu precizeaza nici o religea.ca ar fi avut sau are...Doar trebuie sa credem in el. Funda?
RAY întreabă: