| virusmortal a întrebat:

Dumnezeu e ateu? atunci daca suntem o parte din el vom fi noi ce este si el nu?

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu merg pe varianta increderii in sine.Adica tu ca Dumnezeu trebuie sa ai incredere in tine, sa fi fericit, plin de toate cele bune, perfect, fara greseala, atotiitor si atotstiitor.Deci trebuie` sa crezi in tine.Deci nu e ateu. E destul ca suntem noi de ce sa fie si el

| anaid a răspuns:

Deja nu ma mai surprinde nimic pe site`ul asta sincerlaughing

| RUMBURAK a răspuns:

De unde atatea epitete pentru Dumnezeu Atotputernicul? Pe siteul asta am vazut ca Creatorul cerului si pamantului este ca o carpa de sters pe jos.Egoist,ateu,rau,nemilos,neinsemnat.La ce ai vrea sa se inchine Dumnezeu cand el este absolutul? La tine, la capre, la muste ...la ce? si scuza-ma cu modul asta de gandire numai parte din Dumnezeu nu esti...ci din ceva mai intunecat.

| RUMBURAK a răspuns:

Raul a venit din neascultare. Din neascultarea si mandria lui satan.Ca este tolerat de Dumnezeu e adevarat. Dar cand iti ofer o jerfa asa mare iti si cer mult. Dumnezeu e in contemplatie activa pentru ca el ne-a creat pentru el nu pentru satan. Dar daca noi vom continua sa ascultam de satan de ce crezi ca el ar face minuni pentru noi?

| Laminin a răspuns:

Hei!
De unde ai scos tu ca Dumnezeu e ateu? Raul noi l-am mostenit din adam si eva (din satan). Cand Adam si Eva locuiau in gradina Edenului, raul nu exista. Era totul bine. Dar cand a intrat pacatul in ei, atunci a aparut si raul. Important e ca noi sa credem in Dumnezeu si sa implinim Cuvantul Lui. El ne iubeste mai mult ca oricine pe lumea asta. Raspuns la toate intrebarile tale ai aici: www.viatavesnica.tr.gg/
Gbu :]

| LaLii a răspuns:

Dumnezeu nu e ateu.In biblie nu precizeaza nici o religea.ca ar fi avut sau are...Doar trebuie sa credem in el.love struck Funda?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare