| SkivoRo000 a întrebat:

Dupa aproape 6 ani
Eu: Nici sa stai cu cineva pe care nu-l iubesti nu poti
El: (y)
Stam impreuna, ziua la munca seara amandoi. Seara sta numai pe telefon ii spun sa lase telefonul si sa stam amandoi, nu vrea. Prefera sa ne certam decat sa petrecem cateva minute impreuna. Dau sa il pup sa il iau in brate, ma evita. Nu ma ia in brate, nu ma pupa, nu imi spune ca ma iubeste. Ca sunt frumoasa.
Nu pot pune punct, ma intorc de fiecare data la el. Acum plang si dupa o ora vin si iliau in brate. Sunt la masa cu ai lui, nu stiti ce durere am in suflet. Cum sa trec peste si sa imi dau seama ca e o relatie toxică, ca trag de ceva care nu merge?
A avut numai relatii urate, inselat etc. si eu l-am iubit si i-am aratat cel mai mult daca s-ar putea sa ii arat ca si moartea nu-mi sta in cale sa il iubesc, i-as arata. Are si momente in care imi arata ca " ma iubeste ", dar degeaba daca eu simt ca sunt un obiect.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Numai tu poti termina aceasta relatie toxica. Daca nu poti face asta, degeaba ceri sfaturi pe TPU.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai noi nu avem ce sa iti facem dacă tu nu pui punct.
Tu ai realizat ca nu e ok ce se întâmplă, dar totuși ramai în situație pentru ca ești prea atașata emtional de el. Pana nu rupi atașamentul nu a cum sa rezolvi. L-ai pus pe el mai presus decât te-ai pus pe tine. Ceea ce e greșit.
Dacă te respecți pe tine, ai demnitate și pleacă. Caută o persoana care sa iei dorească atenția pe care tu i-o oferi și sa primești și tu în schimb respect și iubire. Doare sa îl lași, dar aia e. Mai rău va durea peste încă alți 6 ani când vei realiza cât timp ai irosit pentru nimic și câte șanse la fericire ai pierdut.

| DARLINGx a răspuns:

Dacă ai o relație toxică.mai bine ai lăsa-o balta, și să cauți pe altcineva care să te iubească

| SkivoRo000 explică (pentru DARLINGx):

Nu pot, pur si simplu ma intorc inapoi ca un catel. Orice as face
Numai cand il vad cad jos, nu pot pune. punct indiferent de ce ar fi

| TudorDD a răspuns:

Viața e Șocantă. Amazing. Extraordinară. Te atașezi de un lucru și... Puf. Dispare. N-ai înțeles? Crezi în armonie, pace, liniște, fericire? Nu există. De ceea ce se atașează sufletul tău, aceea vei și pierde. Trebuie să... Înveți să pierzi. Să înveți ce contează. Dragostea trece, relațiile se duc, soția/soțul moare, copiii pleacă, averea o pierzi sau o ai în van că oricum nu ești împlinit. Viața trece pe lângă tine și ramai cu NIMIC. Doar cu cine ești. Doar cu acel Dumnezeu al tău. Cine ești tu nu fuge, nici Dumnezeu nu fuge. Restul, te atașezi și dispare. N-ai învățat să te detașezi? Ai făcut zeu din relația ta? Ai făcut idol sufletului tău din dragostea pentru el? Uite că ramai fără el. Orice idol fals piere. Detașează-te. Ai credință. Lasă-ți viața să-și urmeze cursul. Poți și să te rogi pentru liniștea ta, da, dacă ai ceva credință. Șterge-ți lacrimile și ridica-te. Viața nu se oprește aici.